Dagens horoskop: Lørdag 12. mars

Slik blir din lørdag.

Publisert Sist oppdatert

Væren 21 / 3-19 / 4

I dag gjenoppdager du en gammel hobby. Dette er noe du nesten levde for et par år tilbake, men i det siste har det vært så mye annet som har stått i veien. Det blir en morsom dag.

Tyren 20 / 4-20 / 5

Dagen handler om frisk luft, sol og eventyr. Det blir en dag som starter tidlig og slutter sent. I løpet av dagen ser du ut til å engasjere deg i noe du aldri eller sjelden har gjort. Det blir en fantastisk og ny opplevelse. Kvelden handler om å bare ta det med ro.

Tvillingene 21 / 5-20 / 6

Denne dagen handler om egne initiativ, om å ville og våge, og fremfor alt om å henge med venner. Det blir en morsom dag hvor du tester både deg selv og andre. Det er en følelse av vår over denne lørdagen som du tar med deg inn i neste uke.

Krepsen 21 / 6-22 / 7

Du har muligheten til å ta et valg denne lørdagen, men det føles fortsatt ikke slik. Det er som om noen andre allerede har tatt et valg, og du er ikke veldig fornøyd med det. Det du må gjøre er å si nei og markere hva det er det du virkelig ønsker å gjøre.

Løven 23 / 7-22 / 8

Denne lørdagen prøver du å komme deg etter en ganske lang og vanskelig uke. Du har ikke så mye energi i dag, så det er en stor sjanse for at du bare tilbringer dagen hjemme i fred og ro. En venn har nyheter som de lengter etter å dele med deg.

Jomfruen 23 / 8-22 / 9

Du viser frem din praktiske side i dag og det betyr at mye vil bli gjort på kort tid. Du kan være flink til å organisere og få struktur, noe andre mangler. Kvelden blir interessant, informativ og lærerik.

Vekten 23 / 9-22 / 10

Denne dagen blir sosial, fantastisk og handler om å henge med vennene dine. Etter en lang arbeidsuke blir denne lørdagen en god kontrast til hverdagen. Det oppstår en spenning mellom deg og en venn. Det er noe uoppklart mellom dere to.

Skorpionen 23 / 10-21-11

Du har mye varme og humor i karakteren din akkurat nå, og du bruker den til å spre glede rundt omkring

deg. I dag ser du ut til å være mye fysisk aktivitet. Det kan handle om trening eller sport, men det kan også være en dag utendørs, der du bare går tur og oppdager omgivelsene.

Skytten 22 / 11-21 / 12

I dag prøver du å finne ut hva som skjedde mellom to av vennene dine. At det ikke er bra mellom dem akkurat nå er åpenbart, men hva som førte til denne spliden, er betydelig mer uklart. Det virker som ikke engang vennene dine vet hva som skjedde.

Steinbukken 22 / 12-19 / 1

I løpet av denne dagen er det familien som teller. Du liker å være alene og ikke gjøre så mye annet enn å engasjere seg i en interesse du har. Du velger stillhet i dag, men det er en behagelig stillhet hvor du kan være i nuet og i deg selv. Kvelden blir like rolig som dagen.

Vannmannen 20 / 1-18 / 2

I dag drar du på eventyr med familien din og er litt bekymret for hvordan det skal gå. Det viser seg at din

bekymring ikke var berettiget. Det blir en fantastisk dag med mye latter og spenning. Om kvelden eller ettermiddagen venter en litt lengre reise.

Fiskene 19 / 2-20 / 3

Du kan bli sint og irritert på en person for ikke å lytte ordentlig, men hånden på hjertet så gjelder det samme for deg. Du har heller ikke hørt på denne personen. Dere har begge en evne til kommunisere forbi hverandre i stedet for med hverandre.

Powered by Labrador CMS