Dagens horoskop: Lørdag 12. februar

Slik blir din lørdag.

Publisert Sist oppdatert

Væren 21 / 3-19 / 4

Du har en evne til å virkelig slappe av denne lørdagen. Du hviler og lader opp batteriene. Akkurat nå skjer det ganske mye på ukedagene, så helgen blir din måte å restituere på. Kvelden handler om venner.

Tyren 20 / 4-20 / 5

Du har en intens, men morsom lørdag å se frem til. Denne dagen har et høyt tempo, men det gjør deg ikke så mye, så lenge du ikke stresser deg selv. Fokuser på én ting om gangen. Kvelden byr på nye miljøer og god mat.

Tvillingene 21 / 5-20 / 6

Du tenker mye på noe en kollega eller venn har sagt. Det høres veldig uskyldig ut, men når du begynner å analysere det, vil du innse at det ligger mer bak denne uttalelsen enn du først trodde. Kvelden byr på nyheter.

Krepsen 21 / 6-22 / 7

Ønsket for denne perioden å vise at du kan mer, vil mer og har evnen til å prestere mer. Det gjør at du noen ganger må sette av lørdager til ekstraarbeid, og i dag er en slik dag der det forventes at man gjør det lille ekstra. Kvelden handler om en kompensasjon av noe slag.

Løven 23 / 7-22 / 8

Du har mange morsomme aktiviteter planlagt for denne lørdagen og det er en risiko for at du til og med booker inn flere ting enn du egentlig har tid til. Akkurat nå er det en letthet i horoskopet ditt, og det kan skyldes lettelsen av alle restriksjoner. Du føler deg fri.

Jomfruen 23 / 8-22 / 9

I løpet av denne lørdagen tar du flere gode initiativ og du får gjort mye ganske tidlig på dagen. Veldig mye handler om prosjekter i hjemmet, men det kan også handle om å hjelpe en venn eller slektning med noe de har et problem med. Kvelden handler om å feire.

Vekten 23 / 9-22 / 10

Du er litt bekymret for en venn som er vanskelig å nå akkurat nå. Du har prøvd å finne måter å komme nærmere på, men jo mer du prøver, jo lenger unna trekker denne personen seg. Det du kan gjøre er å respektere deres beslutning om å være alene.

Skorpionen 23 / 10-21-11

Det er litt mas for deg i dag, så det er viktig at du er åpen for alternativer. Hvis du holder deg til din original plan, selv når du føler at det ikke vil fungere, vil du få problemer. Hvis du har andre alternativer, blir det en god og rimelig produktiv lørdag.

Skytten 22 / 11-21 / 12

Det er ikke mye du kan gjøre for å endre det som har skjedd. Legg heller alt bak deg og se se fremover. Å ikke dvele ved fortiden er den beste måten å håndtere denne typen situasjoner på. Kvelden byr på sladder.

Steinbukken 22 / 12-19 / 1

Du har en morsom, men ganske intens lørdag å se frem til, og det er sannsynlig at den slutter tidlig. Du er trøtt etter å ha sovet dårlig, samtidig som du må vise ansikt og derfor bite tennene sammen og være hyggelig. Kvelden ser ut til å by på trening og deretter hvile.

Vannmannen 20 / 1-18 / 2

I dag har du ikke så mye å gjøre, så det kan hende du bestemmer deg litt på impuls for å bruke dagen på en hobby. Det blir en fin lørdag som byr på frisk luft. Kvelden handler om familie og om fremtidsplaner.

Fiskene 19 / 2-20 / 3

Du har vanskelig for å akseptere en slektnings valg. Jada, denne personen er stor nok til å bestemme selv, men i dine øyne

vil vedkommende alltid være liten. Slipp det beskyttende instinktet ditt og stol på denne personens dømmekraft. Kvelden byr på romantikk, i alle fall for Fiskene som har et forhold.

Powered by Labrador CMS