Dagens Horoskop: Lørdag 11. desember

Slik blir din lørdag.

Publisert Sist oppdatert

Væren 21/3-19/4

I dag benytter du anledningen til å virkelig hvile. Du gjør ingenting annet enn det viktigste. Dersom noen ønsker å henge med deg, får de komme til deg, fordi du sannsynligvis ikke vil forlate hjemmet ditt. Kvelden handler om å mekle i en intern konflikt.

Tyren 20/4-20/5

Du koser deg makismalt denne lørdagen. Det handler om å møte venner, spise nydelig mat og nyte godt selskap. På kvelden er det familie, sladder og framtidsplaner som gjelder. For deg vil denne dagen være perfekt avslappende – et avbrekk i en hektisk hverdag.

Tvillingene 21/5-20/6

Lørdag ombestemmer du deg i en sak som ble avgjort for lenge siden. I det store og hele handler det om du aldri egentlig har vært sikker på at det er dette du vil, men du har ikk sagt noe før nå. For noen kan denne avgjørelsen komme som et lyn fra klar himmel.

Krepsen 21/6-22/7

Du krangler for å få gjennom viljen din, men ingenting ser ut til å hjelpe. Uansett hvordan du snur og vrir på dine argument, blir du møtt av en kompakt motvilje fra vennen din. Noen kamper kan du ikke vinne. Kvelden handler om et veddemål av noe slag.

Løven 23/7-22/8

Du er opprørt over en persons oppførsel, men du vet ikke hvordan du skal få vedkommende til å forstå at de oppfører seg dårlig. Det fungerer dårlig med subtile hint, så det kan hende du må snakke i klartekst. I løpet av kvelden får du høre interessant sladder.

Jomfruen 23/8-22/9

Du har litt panikk for den kommende julen. Som Jomfruer flest er du opptatt av at alt skal være perfekt fra maten og omgivelsene, til julegaver. I år har du ikke rukket å tenke så mye på gavene, så det blir mye spontan shopping denne dagen.

Vekten 23/9-22/10

Du er veldig sta i dag, og det er ingenting folk kan si eller gjøre for å få deg til å endre mening. Du låner staheten din fra Jomfruen, og når det kommer til noe du brenner for, er det ingen mulighet for at du inngår kompromisser. Kvelden blir stimulerende og annerledes.

Skorpionen 23/10-21-11

Det er god stemning denne lørdagen. Uansett om du jobber eller har fri er stemningen på topp. Det du ønsker i dag er å vise litt ekstra omsorg. Din medfølelse og vennlighet vokser, jo nærmere jul vi kommer.

Skytten 22/11-21/12

Du trekker deg ut av en diskusjon du ikke kan vinne. For deg handler det både om stolthet og om tvil. Du er egentlig ikke sikker på at du har rett, og da ønsker du ikke å måtte krype til korset når vennen din undergraver din argumentasjon med fakta. Kvelden kan by på fest.

Steinbukken 22/12-19/1

Lørdagen blir friere og mindre nervøs enn fredagen. Du har gjort ditt og du er mer enn fornøyd med egen innsats. Nå kan du nyte dagen og tilbringe tid med vennene dine. Nå som du føler deg så bra, stråler du av sjarm og humor.

Vannmannen 20/1-18/2

I dag er det frisk luft og trening som gjelder. Det blir en bra dag selv om det inkluderer mye reising. Du må komme deg ut av hjemmet og endre miljøet litt. Kvelden handler om familien og om å spise god mat. I kveld feirer du.

Fiskene 19/2-20/3

Hvis du ønsker å bytte noe du har kjøpt, går det kanskje ikke så greit som du hadde håpet. For din del blir det en skuffelse fordi du kjøpte denne tingen på impuls og innså at det var en helt unødvendig ting som bare tar plass. Kvelden dreier seg om julekos med familien.

Powered by Labrador CMS