Dagens horoskop: Lørdag 10. september

Slik blir din lørdag.

Publisert Sist oppdatert

Væren 21/3-19/4

Denne dagen handler ikke bare om valg, den handler også om å velge det rette for fremtiden. Du føler på ganske mye press, men samtidig har du bestemt deg hvilken vei du skal følge. Problemet ditt er at du ikke er hundre prosent fornøyd med valget ditt.

Tyren 20/4-20/5

Lørdagen handler om å gjøre ting sammen og diskutere. Det blir en livlig dag hvor ikke alle kan uttrykke sine meninger så verbalt som du kan. Tyren er påvirket av Merkur som hjelper deg både i dialog og i din måte å bygge argumenter på.

Tvillingene 5/21-6/20

Du føler deg egentlig ikke i hundre i dag og da bør du være hjemme i stedet for å være med på aktiviteter. Risikoen er at du bærer på et virus som kan smitte andre. Hvis du ikke er hjemme for din egen skyld, vær det for menneskene rundt deg.

Krepsen 21/6-22/7

Det blir en rolig start på lørdagen, noe du virkelig både trenger og fortjener. Du er en person som ofte er på farten og du gir deg sjelden tid til å bare ta det med ro. Dette er din "ta vare på deg selv helg" hvor du gjør ting bare for deg.

Løven 23/7-22/8

Det er fart og spenning i horoskopet ditt i dag. Det er en herlig dynamikk mellom deg og en ganske ny venn eller bekjent. Det er kanskje et rent vennskap, men det knitrer en gnist mellom dere under overflaten. Kvelden handler om å ha det gøy og møte venner.

Jomfruen 23/8-9/22

Er du ikke helt hundre prosent denne lørdagen bør du holde deg inne og bli frisk. Du har viktige ting i vente denne uken og har verken tid eller råd til å være syk. Dagen handler om å fokusere på det som kommer, hvile og ta det rolig.

Vekten 23/9-22/10

I løpet av lørdagen prøver du å finne en rytme som passer deg. Det er ikke så ofte du tar deg tid til å akklimatisere deg til utfordringene du møter. Stort sett dykker du inn i dem med hodet først og det resulterer i anger etterpå. I dag er du klar.

Skorpionen 23/10-21/11

Du har diskutert en persons feil frem og tilbake med en venn. Nå som du møter på personen igjen, skjønner du at du kanskje har vært litt rask med å dømme. Vedkommende er ikke bare sjarmerende, de har en sans for humor som virkelig harmonerer med din.

Skytten 22/11-21/12

Du prøver å være effektiv i dag, men det resulterer heller i at du ikke får gjort så mye som planlagt. Mye handler om at du tar deg tid til å klekke ut en plan for dagen i stedet for å bare komme i gang. Du gjør det unødvendig komplisert. Kvelden blir magisk.

Steinbukken 22/12-19/1

I dag ser det ut til at du har både jobb og moro på menyen. Det blir en dag som går unna og en fortryllende kveld. Denne lørdagen handler om møter, vennskap og det å kunne le sammen. Det blir en unik og morsom lørdag du kommer til å huske.

Vannmannen 20/1-18/2

I dag vil du ikke gjøre for mye, men du tar det med ro. Du nyter dagen og dediker den til ting du ikke har tid til i løpet av uken. Du har en hobby som kan involvere matlaging eller noe kreativt håndverk, og du praktiserer det i dag.

Fiskene 19/2-20/3

Du kommer i krangel med en person du står nær og deres kommentarer sårer deg mer enn du vil innrømme. Du er vanligvis ikke så lett å komme inn på, men denne personen vet hvilke knapper de skal trykke på. Kvelden blir ganske vemodig.

Powered by Labrador CMS