Dagens Horoskop: Lørdag 10. Juli

Slik blir din lørdag.

Publisert Sist oppdatert

Væren 21/3-19/4

Dagen handler om å si ja og nei på sammen gang. Det gjør deg forvirret ettersom du ikke er så glad i intrikate spill, men heller foretrekker rake pucker om du skal trives. Denne typen spill gjør deg ubekvem.

Tyren 20/4-20/5

Du har en del spørsmål du søker svar på i dag, og flere av dem handler om jobben din. Du får et positivt svar på noe du har tenkt på. Selv om det er helg, så liker du å ha kontroll, for da kan du slappe av og nyte fridagen. Resten av dagen blir herlig.

Tvillingene 21/5-20/6

Du er opprørt over en persons totale mangel på respekt. Det påvirker kanskje ikke deg direkte, men du påvirkes indirekte ettersom det handler om en venn av deg. Du velger å kjempe for det du tror på, og det gjør at du havner i en konflikt.

Krepsen 21/6-22/7

Dagen blir underholdende og går fort. Du bruker tiden på noe som både er en hobby, men som også kan generere inntekt på sikt. For deg er dette det beste fra to verdener. Du elsker når du kan tjene penger på en interesse.

Løven 23/7-22/8

Dagen handler om å stille riktige spørsmål og ikke tvile. Noen ganger blir du veldig forsiktig når det kommer til betente tema. Du lever etter prinsippet om heller å fly enn å kjempe. Akkurat nå styres du av månen, og det gjør deg ekstra følsom.

Jomfruen 23/8-22/9

I dag havner du lett i diskusjoner. Du brenner for visse ting, og da er det vanskelig å ikke la følelsene styre når du møter på noen som mener det motsatte. I løpet av ettermiddagen venter en overraskelse.

Vekten 23/9-22/10

I dag vil du så mye at du nesten blir handlingslammet. Du har så mange gode idéer, emn du kan ikke virkeliggjøre alle på en gang. Det er viktig at du tar en ting av gangen, og gjør det ordentlig istedenfor å være litt her og der. Kvelden handler om lidenskap.

Skorpionen 23/10-21-11

Du har noe du vil si til en venn, men denne personen unngår deg nå, virker det som. Det er som om denne personen vet at du skal ta opp et vanskelig tema, og derfor holder seg unna. Kvelden handler om vennskap, ærlighet og om å ha det gøy.

Skytten 22/11-21/12

Mye handler om vennskap og mat i dag. Det blir en bra dag der fokus ligger på det som er viktig for deg. I løpet av dagen får du også muligheten til å oppfylle et løfte du ga allerede i våres.

Steinbukken 22/12-19/1

I dag tar du tak i ting som handler om familie, venner og en hobby. Du har visse ting du vil ha tid til, men da krever det planlegging ettersom du er ganske travel. Heldigvis henter du frem ditt talent for å strukturere og organisere ting. Kvelden handler om en flørt.

Vannmannen 20/1-18/2

Du har så mye å si, men du vet ikke hvordan du skal uttrykke deg uten at det blir feil. Dine evne til å verbalt kommunisere dine tanker er svekket av Plutos posisjon, og det gjør det vanskelig. Kvelden handler om god mat og fine venner.

Fiskene 19/2-20/3

Dagen byr på en og annen overraskelse. Forvent deg det uventede. Det blir en bra dag med mange nye inntrykk og herlige opplevelser. Kvelden byr på vennskap og sladder.

Powered by Labrador CMS