horoskop

Dagens horoskop: Lørdag 10. desember

Slik blir din lørdag.

Publisert Sist oppdatert

Væren 21/3-19/4

I dag er det full rulle fra morgen til kveld. Det blir en dag der du aktiverer deg sammen med venner eller familie. Det kan være klassisk vinterkos eller at du koser deg inne med gløgg og pepperkaker og prat. En fantastisk dag.

Tyren 20/4-20/5

Du er trøtt, men glad, denne lørdagen. Det blir en rolig dag der du lander i deg selv og i visshet om at det snart er jul. I løpet av denne dagen har du flere små ting du vil gjøre, fra å lage julepynt hjemme til å ta vare på deg selv litt ekstra.

Tvillingene 21/5-6/20

Du ser en mulighet i å gjøre noe spontant og uventet denne dagen. Du liker å være impulsiv, spesielt når det gjelder fritid og fornøyelser. I dag er det en risiko for at du ender opp med å bruke litt mer penger enn du har råd til. En god dag og en enda bedre kveld.

Krepsen 21/6-22/7

Du har en evne til å være inaktiv i helgen. Du er veldig sliten denne tiden av året, så du liker å sove lenge og da er det vanskelig å komme i gang. En venn prøver å trekke deg med på fest eller middag. Vær litt spontan, det blir gøy hvis du bare kommer i gang.

Løven 23/7-22/8

Dagen blir morsom og går fort. Dersom du har fri er fokuset på venner og å ha det gøy. Du er veldig sosial og sjarmerende akkurat nå, og du blender alle nye du møter med din karisma. Hvis du er singel, kan det godt hende at du møter noen du vil bli bedre kjent med.

Jomfruen 23/8-9/22

Du er sta og du vil virkelig ikke gjøre det en slektning ber deg om i dag, men din logiske side sier at din slektning har rett. Noen ganger er det bedre å lytte til sin egen fornuft og ikke bare følge følelsene dine, i det minste for den logiske Jomfruen.

Vekten 23/9-22/10

Du takler ulike prosjekter med stor entusiasme i dag. Uansett om du jobber eller har fri, er det en liten husnisse i deg som vil rydde og fikse ting hjemme. Kvelden handler om å møte nye spennende mennesker og ikke tviholde på stereotyper.

Skorpionen 23/10-21/11

Du trekker deg fra en eller annen form for konkurranse i dag, og det kan vekke mange følelser. For deg er dette den eneste rette avgjørelsen. Du vet at du er utslitt, og du vil uansett ikke være i stand til å prestere. Kvelden handler om å hvile og ta vare på seg selv.

Skytten 22/11-21/12

Det blir en morsom og kreativ lørdag hvor du får tid til alt fra juleverksted til kos med venner. Du koser deg virkelig, spesielt hvis du har fri. Kvelden handler om å håndtere en konflikt før den eskalerer ytterligere. Dere to liker hverandre og det er på tide at dere ordner opp.

Steinbukken 22/12-19/1

Det blir en lørdag som handler om å lande i deg selv i et kjent miljø. Det blir en flott dag hvor du nyter alt fra søppelmat til kjente serier. Utpå ettermiddagen kan du friskne til så mye at du vil være mer sosial.

Vannmannen 20/1-18/2

Du har mye du ønsker å få gjort denne lørdagen og det meste dreier seg om jobben, selv om du burde ta fri. Du har vanskelig for å slappe av og ta det med ro, og du føler at det er for mye du ligger bak med. Kvelden blir veldig sen.

Fiskene 19/2-20/3

Denne dagen handler mest om familie. Det blir en koselig dag med friluftsliv og god mat. I dag feirer du en spesiell person. Det kan være en suksess eller bursdag. Hele dagen oser av varme og kjærlighet, du nyter

å tilbringe tid med dine kjære.

Powered by Labrador CMS