Dagens horoskop: Lørdag 1. oktober

Slik blir din lørdag.

Publisert Sist oppdatert

Væren 21/3-19/4

Lørdagen handler om høst, om og helg. Det kan bety en brunsj med venner, en lang morgen med familien eller en virkelig deilig og dekadent lørdag for deg selv. Uansett hvordan dagen din ser ut, handler det om å nyte.

Tyren 20/4-20/5

Du er hjelper med å fikse og ordne i dag. Det er litt grums i luften, men du sørger for å holde deg unna denne konflikten. Dagen byr også på frisk luft, god mat og en god natts søvn. Selv om du jobber hardt, er det også tid til å hvile.

Tvillingene 21/5-6/20

Du kan være nesten litt for på i dag. Du vil gjøre alt, og du ringer vennene dine litt for tidlig på morgenen for deres smak. Noen Tvillinger kan være trøtte om morgenen, men vanligvis er de oppe tidlig med morsomme aktiviteter som venter. Prøv å roe deg ned en smule.

Krepsen 21/6-22/7

Du forsvarer både deg selv og en venn selv om du er veldig klar over at dere har gjort en feil. Det er vanskelig for deg å innrømme feil, så du klandrer heller ytre omstendigheter i stedet for å være oppriktig og unnskylde. En noe barnslig oppførsel.

Løven 23/7-22/8

Du nøler med å akseptere en invitasjon til en fest eller middag fordi du venter på et mer attraktivt tilbud som du tror kan komme i dag. Husk at risikoen er at du blir hjemme i kveld fordi du ikke kan bestemme deg i tide. Hvorfor ta sjansen?

Jomfruen 23/8-9/22

Du vet hva du vil, og du er veldig tydelig på hva du føler. Denne klarheten er bra fordi det letter kommunikasjonen med vennen eller partneren din. Jomfruen er på sitt beste når de vet hva deres nære og kjære tenker.

Vekten 23/9-22/10

Du sikter høyt i dag, men du kommer ikke helt dit. Likevel er du ganske fornøyd med innsatsen din. Du vet at du har gjort det bra i forhold til den tiden du investerte i dette prosjektet. Kvelden handler om kjærlighet og romantikk.

Skorpionen 23/10-21/11

Du investerer mye følelser i et forhold, og det kan få deg til å føle deg utlevert. Du foretrekker vanligvis å være den som setter opp en kul fasade mens partneren din er den som viser følelsene sine, men i dette tilfellet er det heller motsatt.

Skytten 22/11-21/12

I løpet av lørdagen prøver du å gjøre en innsats utendørs. Det kan være i din egen hage eller ved å hjelpe en venn eller en forening. Det blir en god, men ganske tøff dag. Kvelden handler om å ta ett skritt av gangen og ikke stresse.

Steinbukken 22/12-19/1

I dag får du testet nervene dine skikkelig. Det er lenge siden du har vært så nervøs og du vet at dette handler om hvor mye dette betyr for deg. Takket være at du kan ta deg sammen, kan du prestere på topp til tross for sommerfugler i magen. Kvelden blir flørtende.

Vannmannen 20/1-18/2

Du vet hva du vil, men du vet også at du ikke vil være i stand til å presse gjennom forslaget ditt hele veien. Du starter med å plante en idé som forhåpentligvis kan vokse til noe som ligner på den opprinnelige planen din. Kvelden blir koselig.

Fiskene 19/2-20/3

Du tilbringer mesteparten av denne dagen ute i frisk luft, og det gjør deg godt. Du trenger virkelig å komme deg ut og bare være. Det er så mye som skjer på jobben, og det gjør at helgen blir en arbeidsfri oase som gir deg energi og livsglede.

Powered by Labrador CMS