Dagens horoskop: Fredag 9. september

Slik blir din fredag.

Publisert Sist oppdatert

Væren 21/3-19/4

I dag ​​prøver du å snakke med en kollega som ikke har gjort sitt beste den siste tiden. Selv om vedkommende er lei jobben sin, ønsker du å se litt mer engasjement. Slik det er nå må du trekke det tyngre lasset og det liker du ikke. Kritikken går ikke helt hjem.

Tyren 20/4-20/5

I løpet av denne fredagen burde du prøve å legge problemene til side og fokusere fremover i stedet. Selv om det meste går bra på jobb, er du litt lei av at mange er så negative. I dag velger du å ignorere alle som lager dårlig stemning.

Tvillingene 21/5-6/20

I løpet av fredagen har du fullt fokus på å ta igjen et prosjekt som har falt på etterskudd. Du har rotet deg inn i detaljer i dette arbeidet og det har tatt mer tid enn du egentlig har. I dag vil du gjøre opp for tidligere feil ved å være veldig effektiv.

Krepsen 21/6-22/7

Du savner en venn, samtidig som du vet at dere to er på veldig forskjellige steder i livet. Du har sporadisk kontakt med denne personen og i dag tenker du på å foreslå at dere møtes til middag eller en drink sammen. Du føler deg modig.

Løven 23/7-22/8

Du utsetter deg selv for prøvelser denne fredagen. I stedet for å trekke deg når du støter på et problem, fokuserer du i stedet i håp om at du skal klare å overvinne alle vanskeligheter hvis du har den rette holdningen. Til en viss grad har du rett, men det går ikke hele veien.

Jomfruen 23/8-9/22

Du ser ingen problemer med ærligheten din, men kollegaen din opplever at du er litt for rett frem. Denne personen har det vanskelig med folk som ikke pakker inn sine meninger og kritikk. Du personlig mener at direkte kommunikasjon er den beste måten. Kvelden blir morsom.

Vekten 23/9-22/10

Du vil feire en suksess i dag, men du har ikke tid eller penger akkurat nå. Kanskje du burde vente litt og feire mer seriøst senere. Dagen handler om å pitche ideer til en sjef og du håper på en positiv respons.

Skorpionen 23/10-21/11

I løpet av fredagen venter du med å være ærlig. Selv om du har bestemt deg for hva du vil i begynnelsen av uken, har du ingen interesse av å fortelle andre hva du tenker og mener. Skorpionen kan være ganske hemmelighetsfull på denne måten.

Skytten 22/11-21/12

Det er mange måter å si ifra på, og i dag velger du å være ganske direkte mot en kollega som du oppfatter som masete. Du har veldig vanskelig for denne typen oppførsel og i dag går denne personen litt for langt til at du ikke reagerer.

Steinbukken 22/12-19/1

Fredagen ​​handler om vennskap, om å gjøre morsomme ting og om å ta initiativ. Det blir en god dag hvor du klarer å kombinere jobb med glede. I dag ser du frem til å tilbringe tid med familien eller de som står deg nærmest. Du elsker fredagskos hjemme.

Vannmannen 20/1-18/2

Akkurat nå faller mange biter av puslespillet på plass i arbeidet ditt, og det gjør deg uvanlig harmonisk. Det er ikke så ofte at du føler at alt flyter som det skal, men du gjør det i dag. Kvelden handler om familien og om familiekos.

Fiskene 19/2-20/3

Du er utendørs så mye som arbeidet og været tillater. Fisken har gått inn i en fase der frisk luft og friluftsliv er veldig viktig for deg. Enten du spiller golf, går på sopptur i skogen eller bare henger med venner, du vil nyte dagen til det fulle.

Powered by Labrador CMS