Dagens Horoskop: Fredag 8. Oktober

Slik blir din fredag.

Publisert Sist oppdatert

Væren 21/3-19/4

Fredagen blir inspirerende og hyggelig. Du har mange idéer som du vil virkeliggjøre, det gjelder bare å ha kontroll så du unngår kaos grunnet tidsfristene. Kvelden handler om fest og nytelse. Det blir en sosial kveld hvor du møter mange nye mennesker.

Tyren 20/4-20/5

Du håper på at det meste vil gå din vei i dag, og det gjør det. Det blir en usedvanlig smidig dag som går fort og medarbeiderne dine setter stor pris på deg i dag. Kvelden handler om familien og om å bare ta det med ro.

Tvillingene 21/5-20/6

Denne dagen blir ordentlig intens, det gjelder å være uthvilt og våken om du skal orke alt. Dagen krever både fysisk innsats og en del mentalt arbeid. Heldigvis blir kvelden helt motsatt. Du får en herlig fredagskveld hvor du kan leve i nuet og gi slipp på tankene.

Krepsen 21/6-22/7

Du tar tak i en del ulike prosjekter som har med jobben å gjøre. Det blir en produktiv dag som går fort og du kommer til å merke at du vil være fullstendig utmattet på kvelden. Du bør ikke legge for krevende planer denne fredagen. Hjemmekos eller en koselig middag passer perfekt.

Løven 23/9-22/8

Det er intriger på jobben og du vet ikke helt hvordan du skal håndtere dem. Mye handler om at visse personer vil skaffe seg flere fordeler, og da hindrer de alle andre som kommer i nærheten. Du har vanligvis ikke mye til overs for denne typen intriger, men i dag blir du inkludert mot din vilje.

Jomfruen 23/8-22/9

Du tar på deg ansvaret for et prosjekt som du egentlig ikke er interessert i, men det er en viss person du ikke klarer å si nei til. Dette kan skape problemer ettersom du ikke anstrenger deg like mye som du ville gjort om du selv var engasjert. Kvelden handler om underholdning.

Vekten 23/9-22/10

Du vet at du er ute på tynn is men du har ikke noe annet valg enn å fortsette langs den islagte banen og gjøre det beste ut av situasjonen. Feilen din er at du ga inntrykk av å ha mer kunnskap enn du egentlig sitter på innen et visst område. Kvelden blir hyggelig og utviklende.

Skorpionen 23/10-21/11

Denne fredagen prøver du å vise at du har grunnleggende kunnskaper og at du vet hvordan du skal bruke dem. Du vil har mer ansvar og bedre betalt, men da gjelder det å imponere sjefene dine.

Skytten 22/11-21/12

Gjennom fredagen prøver du å komme videre med et prosjekt på jobben. Det kan virke enkelt, men akkurat nå mangler du motivasjon og da er det vanskelig å øke tempoet ytterligere. Kvelden handler om kjærlighet, misforståelser og om sjalusi.

Steinbukken 22/12-19/1

Du tar et vesentlig steg fremover og det hjelper deg i hverdagen og med å nå målene dine. Akkurat nå har du mange konkurrenter og det gjeler å ligge et steg foran. Kvelden blir usedvanlig hyggelig og kan by på en flørt. Akkurat nå er du åpen for nye bekjentskap.

Vannmannen 20/1-18/2

Du er en person som har vanskelig for å si hva du mener rett ut. Du iakttar og du tenker en hel del, men du velger å holde tankene dine for deg selv for øyeblikket. Kvelden blir ganske rolig og koselig. Du omgås gjerne med familien.

Fiskene 19/2-20/3

Du fisker etter skryt i dag og blir skuffet når du ikke får det. Det er viktig for deg å bli satt pris på, spesielt når du anstrenger deg like mye som du gjør i dag. Kvelden byr på en overraskende vending. Det blir en ganske uventet opplevelse.

Powered by Labrador CMS