Dagens horoskop: Fredag 8. juli

Slik blir din fredag.

Publisert Sist oppdatert

Væren 21 / 3-19 / 4

På fredag, prøv å ikke stresse selv om du vet at du ikke har rukket mye av det du planla. Du føler på et krav om å prestere og det kan noen ganger gjøre deg helt lam. I dag blir du ganske passiv.

Tyren 20 / 4-20 / 5

Fredag ​​er dagen du elsker mest hele uken, uansett hvordan planene for helgen ser ut. I dag er det et mye lavere tempo enn det vanligvis er på fredager ​​og det gir deg muligheten til å koble av både fysisk og mentalt. En god dag.

Tvillingene 21 / 5-20 / 6

Du blir litt overambisiøs denne dagen. Det handler om å ville bevise hvorfor du er verdt å investere i, enten det er til jobb, en hobby eller et forhold. Du skal ikke måtte vise deg verdig, du er god akkurat slik du er.

Krepsen 21 / 6-22 / 7

I løpet av denne dagen har du litt problemer med fantasien og det skyldes at din herskende planet, Månen, er i en ugunstig posisjon. Det hemmer både din kreativitet og din intuitive evne, så ikke stol for mye på magefølelsen din i dag.

Løven 23 / 7-22 / 8

Du drar en hel gruppe over den samme kammen og det gjør at du går glipp av noen perler som er en del av dette fellesskapet. Du bør ikke være så rask til å dømme bare fordi de de ytre rammene er de samme. Bli flinkere til å gi folk en ny sjanse.

Jomfruen 23 / 8-22 / 9

Du tar for deg i dag og viser at du kan være sentrum for oppmerksomheten uten at du synes det er ubehagelig. Jomfruen er vanligvis en leder som styrer bak kulissene fremfor på selve scenen, men i dag vil du skinne som den stjernen du er.

Vekten 23 / 9-22 / 10

I løpet av denne fredagen skal du ta fatt på en rekke prosjekter som har med arbeidet ditt å gjøre. Det kan være en avslutning før ferien eller bare at du knyter sammen sekken før helgen. Fredagskvelden ser fin ut og byr på et impulsivt innslag.

Skorpionen 23 / 10-21 / 11

I dag lar du ditt kunstneriske øye bestemme hvilken retning oppgavene du utfører skal ta. Ved å være litt mer kreativ enn vanlig viser du at arbeidet ditt ikke bare må utføres med presisjon, men det kan trenge noe ekstra som løfter det litt mer.

Skytten 22 / 11-21 / 12

Du har ikke mye å si til en person som har såret følelsene dine dypt. Vedkommende kan be om unnskyldning igjen og igjen, men det forandrer ingenting i din verden. For deg har denne personen ødelagt tilliten og grunnlaget for det intime vennskapet dere hadde.

Steinbukken 22 / 12-19 / 1

Fredagen ​​handler både om å fokusere på målene og jobbe hardt, men også om å møte hyggelige mennesker, spise godt og bare nyte livet og sommeren. Steinbukken er en av få som vet hvordan man kombinerer latskap og arbeid.

Vannmannen 20 / 1-18 / 2

Det blir en god fredag, mye fordi du har bestemt deg for at det skal bli det. Du vil nyte denne sommeren og da utnytter du enhver mulighet til gjøre hverdagen til noe ekstra. I dag kan det være gjennom et restaurantbesøk eller herlig after work.

Fiskene 19 / 2-20 / 3

Du er gjerne sammen med barn eller dyr denne fredagen. På en eller annen måte kan du slappe av og være mer deg selv når du henger med bare de to gruppene. Det finnes ikke de samme kravene til sosialt spill når det gjelder barn og dyr spesielt.

Powered by Labrador CMS