Dagens horoskop: Fredag 7. oktober

Slik blir din fredag.

Publisert Sist oppdatert

Væren 21/3-19/4

Fredagen ​​handler om å si ifra selv om det sårer folk du er glad i. Du kan ikke bli en dørmatte bare fordi du ønsker å ta hensyn til andre mennesker. Stå opp for deg selv og vis at du er en person med sterk integritet.

Tyren 20/4-20/5

Du elsker fredager. Det spiller ingen rolle om du jobber eller har fri denne helgen, det er fortsatt den beste dagen i uken. Du er i godt humør og avvæpner dine fiender med sjarm og overøser vennene dine med varme. Kvelden blir sen, men koselig.

Tvillingene 5/21-6/20

Du trenger et miljøbytte, men akkurat nå virker det vanskelig å flytte på seg. Uansett om det er en dag for inspirasjon eller et kurs, så er de fleste muligheter utelukket. Du må prøve å finne gleden og eventyret hjemme i stedet.

Krepsen 21/6-22/7

Du er ganske cocky akkurat nå og det er en risiko for at du tar deg vann over hodet denne fredagen. En sjef utfordrer deg med en oppgave du egentlig ikke har kunnskap nok til å takle, men du biter på med en gang. Nå er det opp til deg å bevise.

Løven 23/7-22/8

Det er en stahet i tegnet ditt akkurat nå som faktisk er ganske bra for deg. Det demper litt av din vanlige impulsive oppførsel og gjør at du kjemper på, selv i motvind. Kvelden blir fantastisk og du utvider din sosiale bekjentskapskrets.

Jomfruen 23/8-9/22

Du vil gjerne bringe litt ny giv inn i jobben, men akkurat nå går det ikke så bra med å finne personene du leter etter. Du føler deg frustrert og irritert på kollegene dine. Du trenger litt variasjon. Kvelden blir overraskende lett.

Vekten 23/9-22/10

Det er ingen snarveier akkurat nå, så aksepter det faktum at det bare er å mate på til du er ferdig. Hvis du ikke tenker for mye og bare gjør det, vil det gå både raskere og enklere, enn om du begynner å analysere situasjonen. Kvelden blir fin med et humoristisk innslag.

Skorpionen 23/10-21/11

Du mister ansikt foran en kollega og du opplever det som betydelig mer flaut enn det denne personen gjør. Skorpionen liker ikke å miste kontrollen, samtidig som det er fordelaktig for deg å gjøre det. Kvelden handler om å gjøre en innsats for noen andre.

Skytten 22/11-21/12

I dag vil du overraske en venn, men du er ikke helt sikker på hvordan vedkommende vil reagere på planene dine. Denne personen liker egentlig ikke overraskelser, så dette blir en vanskelig nøtt å knekke. Kvelden blir fantastisk og annerledes. Du skeier ut skikkelig.

Steinbukken 22/12-19/1

Fredagen ​​handler i stor grad om å komme seg fra punkt A til punkt B. Det kommer til å bli en bra dag hvor samholdet mellom gruppen er uvanlig sterkt. Du tilbyr din mest sjarmerende side og en venn eller kollega vil bli litt trollbundet av deg, noe du ikke legger merke til.

Vannmannen 20/1-18/2

Du har mye forskjellig du ønsker å få gjort før du kan ta helg og det blir litt stressende mot slutten. Det du bør bli bedre på er å planlegge med god margin i tilfelle ting trekker ut, noe du sjelden gjør. Ettermiddagen blir rolig.

Fiskene 19/2-20/3

Du er opprørt, men du gjør ditt beste for å skjule følelsene dine. Du vil ikke at dine kolleger skal finne ut hvor følsom du er når det kommer til personlige vitser. Kvelden handler om å møte familie eller partneren din. Det blir en koselig avslutning på arbeidsuken.

Powered by Labrador CMS