Dagens Horoskop: Fredag 7. januar

Slik blir din fredag.

Publisert Sist oppdatert

Væren 21/3-19/4

Det blir en ganske rolig fredag som gir deg sjansen til å reflektere over noen valg du nylig har tatt, eller som du er i ferd med å ta. Denne dagen tar en interessant vending, og du får høre sjokkerende nyheter i løpet av kvelden.

Tyren 20/4-20/5

Du er fortsatt sliten, selv om du føler deg litt bedre i dag. Energien din er borte, men det er mye du gjerne vil gjøre, så du presser deg selv for å få det til. Kvelden blir morsom og utviklende.

Tvillingene 21/5-20/6

Det skjer mye i livet ditt akkurat nå, og du har mer enn nok med å følge med i svingene. I dag vil du motta en melding av noe slag, og denne meldingen kan endre måten du ser på enkelte ting i livet ditt.

Krepsen 21/6-22/7

I dag kan du lett havne i heftige diskusjoner med venner eller kolleger. Mars sin posisjon gjør at du har kortere lunte enn til vanlig, og det er en fare for at det går utover feil folk.

Løven 23/7-22/8

Du er i godt humør denne fredagen. Det er en fantastisk varme og nærhet i karakteren din akkurat nå som skinner gjennom i nesten alt du gjør. På ettermiddagen får du høre fra en venn at noe du har tatt for gitt, ikke er like åpenbart lenger.

Jomfruen 23/8-22/9

Du har vanskelig for å lytte til andre mennesker i dag, fordi du fokuserer all din energi på å få ting gjort. I løpet av dagen inntreffer en hendelse som du gjør ditt beste for å rydde opp i, selv om det ikke er du som har forårsaket det.

Vekten 23/9-22/10

Dagen blir morsom og utviklende, selv om det er relativt stille. Du benytter anledningen til å bli bedre kjent med visse personer, og det viser seg at dette er mennesker som både inspirerer med kunnskapen sin, og som utfordrer på en bra måte.

Skorpionen 23/10-21-11

Denne dagen gir deg mye å tenke på. Du får vite noen ting som endrer måten du ser på en bestemt situasjon. Hele denne begivenheten gir deg en skikkelig tankevekker. Kvelden blir annerledes og oppløftende.

Skytten 22/11-21/12

Dagen blir kanskje ikke slik du forestilte deg den, men den bringer gode nyheter og en følelse av endring, noe du virkelig lengter etter akkurat nå. Kvelden handler om å lese mellom linjene, noe som ikke spiller på dine styrker.

Steinbukken 22/12-19/1

Det blir en litt kjedelig fredag ​​fordi du kan bli tvunget til å avlyse planene du har lagt. Du har hatt mye å se frem til denne uken, men av ulike grunner ser det ut som at flere aktiviteter ikke blir som planlagt.

Vannmannen 20/1-18/2

Det blir en bra fredag, ​​selv om det blir ganske rolig. Dersom du har vært syk selv, eller har hatt syke i familien ser det ut til å snu denne dagen, og de er på bedringens vei. Kvelden handler om å gjøre en innsats for familien.

Fiskene 19/2-20/3

Du er sliten, og takler ikke krangler eller diskusjoner i dag. Når et familiemedlem prøver å konfrontere deg, og du trekker deg unna, tolker vedkommende dette som at du har dårlig samvittighet. Dere burde rense luften gjennom å snakket ut.

Powered by Labrador CMS