Dagens horoskop: Fredag 6. mai

Slik blir din fredag.

Publisert Sist oppdatert

Væren 21 / 3-19 / 4

Fredagen ​​blir et vendepunkt. Du får et innblikk i arbeidet ditt og denne innsikten vil veilede deg i fremtiden. Fredagen ​​handler også om fest og moro. Det blir en sosial dag og du blir kjent med nye mennesker.

Tyren 20 / 4-20 / 5

Denne fredagen blir rolig og koselig. Du er utendørs så mye du kan fordi frisk luft gjør at du tenker klarere. Dagen handler om kreativitet og om å slippe kontrollen i litt uventede situasjoner. Kvelden dreier seg om god mat i trivelige omgivelser. Denne dagen byr også på en overraskelse.

Tvillingene 21 / 5-20 / 6

Du sier nei gjentatte ganger, men det er som om kollegaen din ikke lytter til deg. Du kan oppleve at det som veldig frustrerende med en person som rett og slett ikke lytter. Kvelden blir morsom og sosial.

Krepsen 21 / 6-22 / 7

Du er skuffet over at du ikke lykkes med å gjøre en avtale med en bestemt person i dag. Du vil så gjerne ses, men denne personen ser ikke ut til å være like ivrig. Kanskje du bør finne frem den mest sjarmerende siden din. Du er vanskelig å motstå når du virkelig byr på deg selv.

Løven 23 / 7-22 / 8

Dagen handler om å utfordre seg selv på mer enn én måte. Det blir en interessant og utviklende dag der du tester grensene dine og prøver å finne nye veier. Denne dagen handler også om en konkurranse og om viktigheten av å tro på seg selv.

Jomfruen 23 / 8-22 / 9

Du ignorerer at ting ikke går som du hadde tenkt så lenge det går i riktig retning. Det er først når du mister kurs at du begynner å innse at du har havnet i trøbbel. Her kan det være greit å ta et steg tilbake for å kunne rette kursen igjen. Kvelden blir rolig og koselig.

Vekten 23 / 9-22 / 10

Du stresser gjennom enkelte oppgaver i dag, noe som gjenspeiles i resultatene. Disse resultatene er ikke av samme kvalitet som det du vanligvis leverer, og det vet du. Spørsmålet er om du kan kombinere fart og presisjon? Kvelden blir morsom og fartsfylt.

Skorpionen 23 / 10-21-11

Du står overfor en person som ikke går på kompromiss i det hele tatt i dag og spørsmålet er hvordan du skal oppføre deg rundt denne personen. Du kan enten velge å være like sta, eller gå for en mer manipulerende tilnærming. Du kan være en mester i å få folk til å gjøre som du vil.

Skytten 22 / 11-21 / 12

Du kaster deg ut i den ene utfordrende oppgaven etter den andre og det går overraskende greit. Noen ganger har du dager da alt bare flyter på og i dag har du en sånn. Kvelden byr på en liten, men deilig og overraskende flørt.

Steinbukken 22 / 12-19 / 1

Fredagen ​​blir en blanding av det meste. Det handler om å lykkes med ting du vanligvis ikke gjør og om å få utløp for kreativiteten din. Fredagen ​​handler også om vennskap, om å tenke fremover og om å ta det med ro.

Vannmannen 20 / 1-18 / 2

Du vil ikke gjøre mye i dag, så du holder deg til det mest nødvendige. Det blir fortsatt en god dag der du får sjansen til å utfordre deg selv litt ekstra. På ettermiddagen venter en herlig melding. Kvelden kan være romantisk hvis du inviterer til det.

Fiskene 19 / 2-20 / 3

Det er din varme og humor som setter tonen for denne dagen. Det blir en morsom fredag ​​som byr på masse latter. Kvelden handler om å gjøre det rette, samtidig som du ikke går på kompromiss med prinsippene dine.

Powered by Labrador CMS