Dagens Horoskop: Fredag 6. August

Slik blir din fredag.

Publisert Sist oppdatert

Væren 21/3-19/4

Dagen handler om å ha det gøy og omgås venner. Dersom du jobber tar du gjerne en afterwork etter jobb. Du liker å være spontan på sommeren. I dag får du høre fra en venn du har savnet, og dere bestemmer dere for å møtes i helgen.

Tyren 20/4-20/5

Du nyter fredagen til det fulle. Det blir siste innsats før du kan slappe av og ta det med ro. For deg er det viktig å bli ferdig med visse ting før du tar helg, uansett om du har ferie eller jobber. Kvelden handler om vennskap, og om å være sosial.

Tvillingene 21/5-20/6

Det blir en morsom og inspirerende dag, og en enda bedre kveld. Du møter kreative mennesker som imponerer deg med sin fantasi. På sett og vis ønsker du at du selv hadde samme evne til å tenke utenfor boksen.

Krepsen 21/6-22/7

Dagen handler om en avslutning og en begynnelse. Det blir en bra dag selv om den kan etterlate seg en følelse av tristhet. Det er ikke alltid lett å ta farvel med en epoke av livet sitt, eller en person som velger en annen vei. Det kan hende det er nødvendig, men det er aldri enkelt.

Løven 23/7-22/8

I dag begår du flere sosiale fadeser. Du uttrykker deg dårlig, og tråkker i salaten uten å merke det. Det er sjelden du er så ufølsom, men månens posisjon hjelper ikke på, og drar ned dine empatiske evner.

Jomfruen 23/8-22/9

Du vet at du gjerne gir det lille ekstra når det kommer til ting du synes er gøy. På jobb kan det virke litt rart at du legger ned så mye tid på visse oppgaver, og nærmest stresser deg gjennom andre. Noen ganger er det bedre å legge en god plan, og holde seg til den.

Vekten 23/9-22/10

I dag vil du bevise for andre og deg selv hvor mye du har forandret deg den siste tiden. Egentlig burde du ikke måtte bevise noe som helst, og det burde holde at du selv vet hvor langt du har kommet. En venn kommer med en herlig nyhet angående helgen.

Skorpionen 23/10-21-11

Du blir tatt vare på i dag, og det føles fantastisk og ekstravagant. Det kan være en venn som inviterer til middagen eller noen i familien som skjemmer deg bort når du kommer på besøk. Uansett så blir det en herlig dag og kveld.

Skytten 22/11-21/12

Du har mange ulike meninger nå, og det handler mye om at du sliter med å finne en retning du kan holde fast ved. Det er ingeting som føles helt rett, og derfor veksler du mellom ulike tanker og idéer. Kvelden handler om et forslag.

Steinbukken 22/12-19/1

Det blir en interessant og utfordrende fredag der du både rekker å jobbe med dine mål, men også ha det gøy. Du forbereder deg på dårlige nyheter, men får gode istedenfor, og det kan ta litt tid å fordøye. Noen ganger lønner det seg å være så sta som du er.

Vannmannen 20/1-18/2

Du tviler, bestemmer deg og tviler igjen. Det handler først og fremst om at du har vanskeligheter med å komme frem til hva som er sant, og hva som er usant med en informasjon du mottar. Egentlig burde du gi deg selv tid til å finne ut av sannheten. Kvelden blir herlig.

Fiskene 19/2-20/3

Du har en tendens til å bli sint på grunn av småting, og det er ikke bra for deg. Din irritasjon går ut over et dyr eller barn, og det gir deg dårlig samvittighet. Du har vanligvis en engels tålmodighet med dette individet, men ikke i dag.

Powered by Labrador CMS