Dagens horoskop: Fredag 5. november

Slik blir din fredag.

Publisert Sist oppdatert

Væren 21 / 3-19 / 4

Fredagen blir veldig bra. I løpet av dagen forbereder du noe som skal skje på kvelden, som du ser frem til. Det ser ut til å være en fest eller middag med vennene dine. Kvelden blir så fantastisk som du hadde forestilt deg.

Tyren 20 / 4-20 / 5

Du har noen små ting å ta tak i denne dagen, men totalt sett blir det en god og ganske rolig dag. Du fokuserer på ting som ligger ditt hjerte nærmest, og utsetter de vanskelige prosjektene til neste uke. Kvelden handler om sladder.

Tvillingene 21 / 5-20 / 6

Fredag ​​handler om å ta helg og ha det gøy. Det blir en fantastisk dag og en enda bedre kveld. I løpet av denne dagen vil du motta informasjon som egentlig ikke var ment for dine ører. Du må velge hva du skal gjøre med denne nye informasjonen.

Krepsen 21 / 6-22 / 7

I dag angrer du virkelig på en hendelse som skjedde. Du skjønner hvor dårlig du oppførte deg, men samtidig vet du at denne gangen har du brent alle broer og at det er på tide å gå videre. Noen lekser tar lengre tid å lære enn andre.

Løven 23 / 7-22 / 8

Du føler deg ikke i godt humør denne fredagen og du vet hva det skyldes. Du skjønner at du sitter i et ganske dumt sete og at det ikke er noe du kan gjøre for å komme deg ut av det. Hvis du bare var litt modigere og stod opp for meningene dine, ville du ikke vært her i dag.

Jomfruen 23 / 8-22 / 9

Du har et stort skritt å ta i nær fremtid, og du forbereder deg mentalt på det i dag. Det er mange fordeler og ulemper å veie inn før du endelig bestemmer deg. En pårørende kommer med et par verdifulle tips som du bør veie inn i dine beregninger.

Vekten 23 / 9-22 / 10

Du er i et sjarmerende humør og da er du vanskelig å motstå. Det er så mye vilje og så mye livsglede i karakteren din akkurat nå. Denne dagen handler om å ta grep og tørre å stille krav som er til din fordel.

Skorpionen 23 / 10-21-11

På fredag ​​prøver du å snakke med en person du ser har det dårlig, men som hele tiden påstår det motsatte. Problemet med ham er at han er altfor stolt til å åpne opp og lufte problemene sine. Dette er en person du må være tålmodig med.

Skytten 22 / 11-21 / 12

På fredag ​​angrer du på noe du har glemt, og du prøver å reparere skaden, men vennen din er ikke tilgjengelig denne dagen. Hen er lei av dine konstante unnvikelser og hånden på hjertet du burde være med. Prøv å være litt mer ærlig både mot ham og mot deg selv.

Steinbukken 22 / 12-19 / 1

Dette er en dag du har gledet deg til lenge, og både dagen og kvelden blir så magisk som du håpet på. Kanskje du sier eller gjør ting du vanligvis ikke gjør, men din nyvunne spontanitet vinner godkjenning fra vennene dine. Humor, varme og litt flørt preger denne fredagen.

Vannmannen 20 / 1-18 / 2

Fredagen blir koselig og handler i stor grad om familien. Det blir en god dag preget av varme og fellesskap. I dag planlegger du en større fest som vil finne sted ganske langt frem i tid. Det kan være et jubileum, et bryllup eller en annen minneverdig dag,

Fiskene 19 / 2-20 / 3

Du ser bare problemer akkurat nå, og det hindrer deg i å oppdage mulighetene. Hvis du prøver å ikke fokusere på bitene som er vanskelig, men på det du kan håndtere, vil det være lettere. På ettermiddagen vil du motta en god nyhet.

Powered by Labrador CMS