Dagens horoskop: Fredag 4. mars

Slik blir din fredag.

Publisert Sist oppdatert

Væren 21 / 3-19 / 4

Du ser på en venn med forundring i dag. Denne personen har vist en helt ny side av seg selv, og du kan ikke annet enn å føle deg tiltrukket av denne mangefasetterte personen. Om kvelden prøver du å finne en unnskylding for at dere skal møtes.

Tyren 20 / 4-20 / 5

Du elsker fredager, enten du skal jobbe i helgen eller ha fri. Denne fredagen er også ekstra velkommen fordi uken har vært intensiv, men bra. Kvelden bruker du på ting som har med familien og med fremtidige planer å gjøre.

Tvillingene 21 / 5-20 / 6

På fredag ​​prøver du å få hjelp til å velge når det kommer til ulike kveldsaktiviteter. Etter to år med Corona har du litt vanskelig for å venne deg til å ha så mye å gjøre. Kanskje du heller burde ta en hjemmekveld. Det er mange helger igjen for å være sosial.

Krepsen 21 / 6-22 / 7

Det er en betydelig forskjell mellom deg og en kollega. Du vil vise deg frem, mens vedkommende foretrekker å jobbe i det skjulte. På en måte blir dere et perfekt par fordi du kan være stemmen til omverdenen, og din kollega står for effektiviteten og organiseringen bak.

Løven 23 / 7-22 / 8

Denne fredagen har du mye å tenke på. Overraskende informasjon har dukket opp og gjør deg opprørt, men dessverre er det ikke mye du kan påvirke. Nå handler det mer om hvordan du skal forholde seg til alt nytt.

Jomfruen 23 / 8-22 / 9

Det er få mennesker som kan smigre deg fordi du naturlig er mistenksom overfor komplimenter, men i dag finner en sjef akkurat det rette å si til deg som inneholder akkurat riktig mengden ros og tilbakemeldinger på samme tid. Kvelden handler om å ha det gøy med vennene dine.

Vekten 23 / 9-22 / 10

Det blir litt kaotisk når en venn prøver å komme til bunns i et rykte som har florert. Denne personen innser ikke hvor følsomt dette emnet er og hvor mange tær de klarer å tråkke på i løpet av sin jakt på sannheten. Kvelden får en interessant utvikling.

Skorpionen 23 / 10-21-11

Du ser ingen annen mulighet enn å vise hva du synes om enkelte mennesker og deres holdninger til et felles problem. Du synes de burde ha litt mer kampvilje og konkurranseinnstinkt enn hva de har. Det blir du som må bære den tyngste lasten.

Skytten 22 / 11-21 / 12

I løpet av dagen vil du høre fakta, ikke rykter, men det er vanskelig å skille det ene fra det andre. Siden du ikke vet, bør du ikke trekke noen forhastede konklusjoner ennå. På kvelden møter du en spesiell person.

Steinbukken 22 / 12-19 / 1

Fredag ​​blir et pust i bakken i en ellers intens uke. Du har ikke hatt tid til halvparten av det du planla som betyr at du bruker en stor del av denne dagen på å ta igjen det du ligger etter med. Kvelden blir koselig og tidlig, heller enn festlig.

Vannmannen 20 / 1-18 / 2

Du er i strålende godt humør i dag og ønsker å feire en spesiell begivenhet med god mat og god drikke. Dagen handler også om å fullføre en plan som du har når det gjelder booking av aktiviteter for sommeren.

Fiskene 19 / 2-20 / 3

Du vil gjerne henge med en kollega. Deres solfylte humør får alltid frem et smil i deg. Denne personen har ikke bare humor, men også et stort hjerte. Kvelden handler om dine kjære og din store kjærlighet. Det blir en fantastisk kveld.

Powered by Labrador CMS