Dagens Horoskop: Fredag 31. desember

Slik blir årets siste dag.

Publisert Sist oppdatert

Væren 21/3-19/4

Du har ladet opp både fysisk og mentalt for denne dagen, og spesielt kvelden. Det kan bli et lite antiklimaks hvis ikke alt lever opp til dine høye krav. Hvis du bare slapper av og tar det for hva det er – uansett hva det er, vil det bli en kveld verdt å huske.

Tyren 20/4-20/5

Nyttår handler om forskjellige ting. På den ene siden har du mye å gjøre om dagen, og det gjør at du ikke har tid tenke så mye på selve kvelden. Kvelden blir full fart og byr på både ulike aktiviteter og kulinariske opplevelser. Fremfor alt blir det en fantastisk kveld som skaper minner for livet.

Tvillingene 21/5-20/6

Du er i et litt dystert humør denne nyttårsaften. Plutselig blir man litt engstelig for hvor fort tiden går. Det er som Corona har tatt flere år av livet ditt. Disse mørke tankene forsvinner til kvelden, takket være en glitrende begivenhet som får deg til å føle deg i live.

Krepsen 21/6-22/7

For deg handler nyttår om å tilbringe dagen og kvelden med folk du liker, heller enn det å glitre på en anonym fest. Det blir en ganske rolig feiring preget av god mat, varme og masse fyrverkeri.

Løven 23/7-22/8

Du er i godt humør denne nyttårsaften. Noen ganger kan løven ha en tendens til å skinne litt for sterkt, og da blir kvelden ofte kortere enn planlagt. Det gjelder å begynne festen tidlig, slik at du også heller blir sliten tidlig. Dersom du er heldig rekker du å skåle på tolvslaget, før det er tid for å krype til sengs.

Jomfruen 23/8-22/9

I løpet av nyttårsaften kan det dukke opp sannheter som folk har gått og holdt på i et helt år. Det kan være både pinlig, befriende og hardt på samme tid. Det er noe avgjørende med nyttår, som om alt som ikke blir sagt nå, aldri vil bli sagt. Du havner midt i dramaet i dag.

Vekten 23/9-22/10

Det er ikke mye du har å si til din venns forsvar i dag. Denne personen oppfører seg dårlig, og det er bare å innse at vedkommende har brent en del broer med visse personer. Etter en dramatisk start på dagen avsluttes kvelden med flagget til topps.

Skorpionen 23/10-21-11

Du føler deg litt ambivalent i dag. På den ene siden er nyttårsaften en festdag fylt med god mat og hyggelig sosialt samvær, men det er også en påminnelse på alt du ikke har hatt tid til å gjøre, og planer som ble avlyst. Dagen handler både om å feire og reflektere over livet.

Skytten 22/11-21/12

Du har gledet deg til nyttårsaften nesten mer enn jul. For deg betyr denne dagen bedre mat og et selvvalgt selskap. Det blir en fin dag, og en minnerik kveld som byr på både åpenbaringer og store hendelser. Det kommer til å bli en veldig morsom kveld.

Steinbukken 22/12-19/1

Du gleder deg veldig til denne kvelden. Dersom du er hjemme hos deg selv er det glamour og fest som gjelder. Det handler om alt fra mat og borddekking, til valg av musikk. Den mest glitrende personen i rommet i kveld, er deg. I dag kan du også forvente en merkelig, men søt sms.

Vannmannen 20/1-18/2

I kveld har du mye morsomt å se frem til. Det handler om vennskap, matlaging og latter. På kvelden venter en annerledes aktivitet som inkluderer både varme og kulde. Du har, med andre ord, den perfekte nyttårsaften å se frem til.

Fiskene 19/2-20/3

Du vet at du har gått litt for langt når du provoserer noen i familien i dag. Du vil provosere frem en reaksjon, men den du får er ikke den du vil ha. Det beste du kan gjøre er å be om unnskyldning og sette en strek over alt. Kvelden handler om kjærlighet, fremtiden og drømmer.

Powered by Labrador CMS