Dagens horoskop: Fredag 30. september

Slik blir din fredag.

Publisert

Væren 21/3-19/4

Fredag ​​blir en dag der du må tenke nytt og tenke riktig. Du har gjort en antagelse som viser seg å være veldig feil og du blir tvunget til å prøve å se problemet fra et annet perspektiv. Dette er en frustrerende, men veldig nyttig lærepenge. Kvelden blir litt vill.

Tyren 20/4-20/5

Du venter med en beskjed til siste minutt. Du har sagt ditt og spørsmålet er om vennen din tilpasser seg eller gjør som de planla og ignorerer at det utelater deg fra planene. Du er selv en pragmatiker og ser fordelene med begge deler scenariene.

Tvillingene 21/5-6/20

Det blir en god fredag ​​hvor du får gjort mye på kort tid. Effektiviteten din økes også fordi du vet at du kan dra litt tidligere hvis du blir ferdig. Kvelden handler om en aktivitet du har sett frem til og lengtet etter. En riktig god fredag med andre ord.

Krepsen 21/6-22/7

Du kan være både romantisk og sjalu, og i dag viser den nyforelskede Krepsen begge sider. Du overøser partneren din med ømhet samtidig som du vokter av sjalusi. Som singel vil dette være en ganske uskyldig og flørtende dag.

Løven 23/7-22/8

På fredagen ​​prøver du å finne en måte å få ting til å fungere så smidig som mulig, men det er ikke lett når misnøyen kommer fra så mange forskjellige hold. Det er vanskelig å inngå kompromiss når alle trekker hit og dit. Her gjelder det å være mer fast enn lydhør.

Jomfruen 23/8-9/22

Du lengter vekk denne fredagen og det betyr at du bruker en større del av dagen på å dagdrømme i stedet for å jobbe effektivt. Dette er uvanlig for den ganske samvittighetsfulle Jomfruen. Kollegene dine kjenner deg ikke igjen.

Vekten 23/9-22/10

Fredagen ​​handler om å ha det gøy, slappe av og nyte dagen. Det blir en nydelig dag med ulike utfordringer som trigger deg. På ettermiddagen venter nyheter om en sjef. Kvelden handler om nytt miljø og god mat. Det blir en god, men sen kveld.

Skorpionen 23/10-21/11

Du har vanskelig for å bestemme deg i dag, men det er kanskje ikke så rart med tanke på at du har så mange forskjellige alternativer å vurdere. I dag merker du at det er mye sladder på arbeidsplassen din og det ligger en ulmende misnøye under overflaten.

Skytten 22/11-21/12

Det blir en merkelig, men likevel morsom dag hvor du får gjort mye. Det er få mennesker som kan sette like stor pris på konflikt og drama som deg. I dag oppmuntrer du til og med til sladder, bare for å røre litt i gryta.

Steinbukken 22/12-19/1

Denne fredagen ser det ut til at du skal et sted for å gjøre noe du elsker denne helgen. Det kan være en konkurranse, en hobby eller bare et lite eventyr. Det er nerver, glede og mye latter involvert i dagens aktiviteter. Det blir en nydelig fredag.

Vannmannen 20/1-18/2

I dag må du tilpasse deg ikke bare én, men minst to personer, og det er irriterende for deg. Du ønsker å kunne opptre helt fritt, så kompromisser av denne typen er ekstremt stressende. Kvelden blir koselig, tross alt, og byr på god mat og frisk luft.

Fiskene 19/2-20/3

Det blir en god avslutning på en turbulent uke. Du kan slappe av og nyte sammen med venner, en partner eller familie. Denne fredagen har du fokus på varme og nærhet, noe som får deg til å føle deg bra. Du legger jobbe helt til side.

Powered by Labrador CMS