Dagens Horoskop: Fredag 30. Juli

Slik blir din fredag.

Publisert Sist oppdatert

Væren 21/3-19/4

Fredagen blir et lite mellomspill i sommeren din. Det er ikke så ofte at en dag er så uplanlagt som denne, men samtidig er du på vei bort og kan trenge tid til å handle, pakke og rydde. På kvelden feirer du sommeren.

Tyren 20/4-20/5

Du er våken, intelligent, og med på det meste som skjer. Om du jobber er du klippen alle stoler på, og om du har fri er du tryggheten både i familien og vennskapskretsen. Du er den som har kloke råd og kunnskap innen de fleste emner. Nyt å være så opptatt. Kvelden blir herlig.

Tvillingene 21/5-20/6

Du verger deg for å avsløre tankene dine for en venn på tross av at personen forsøker å presse deg. For din del handler det like mye om stolthet som å vinne fordeler i en ganske komplisert relasjon. I løpet av dagen får du muligheten til å gjøre et virkelig kupp.

Krepsen 21/6-22/7

Det blir en ganske middelmådig fredag, men en herlig kveld. Mye handler om din egen innstilling, du er litt trøtt og orker rett og slett ikke å aktiviseres mer enn du må i løpet av dagen. Det er lurt å høre på kroppen, om du har behov for hvile bør du hvile.

Løven 23/7-22/8

Du avskyr når du oppdager at en mentor har favoritter. Du vet at det på sett og vis er uungåelig, men samtidig mener du at mennesker i maktposisjon burde kunne være nøytrale. Gjennom ettermiddagen får du ytterligere grunn til irritasjon når en underordnet person blir valgt fremfor en bedre.

Jomfruen 23/8-22/9

Du er i et strålende humør denne fredagen. Alt går etter planen og for en gangs skyld har du oddsene på din side. Det er ikke så ofte at du kan skryte av å være heldig, vanligvis må du jobbe hardt for alt som går din vei, men idag er unntaket som bekrefter regelen.

Vekten 23/9-22/10

Det blir en interessant dag hvor du tar et viktig steg fremover. Dette er noe du har kjempet hardt for gjennom en lengre periode, og det er godt å se at all den harde treningen gir resultater. På kvelden vil du feire fremgangen din.

Skorpionen 23/10-21/11

Dagen handler om relasjoner og om personer som tar mer energi enn de gir. Det kan være vanskelig å kutte en person fra livet, men om personen stadig tapper deg for energi og glede er det kanskje på tide å gjøre det. I dag må du ta et vanskelig valg.

Skytten 22/11-21/12

Dagen blir rolig og harmonisk. Du og vennen din har det bra, og har endelig funnet en balanse mellom det hverdagslige og det lidenskapelige. Som singel kan det være et vennskap som endelig har blitt kun positivt. Nyt av dagen og tilbring tid utendørs om du kan.

Steinbukken 22/12-19/1

I dag er du ute på et eventyr. Du skal være med nære venner, og dere kommer til å oppdage nye miljøer og skape nye livslange vennskap sammen. Dagen handler om en reise, om ulike situasjoner og først og fremst om vennskap.

Vannmannen 20/1-18/2

I dag tar du deg vann over hodet, og det er en stor risiko for at du overarbeides. Om du har fri kan det være et hjemmeprosjekt som går over styr og ender med å ta betydelig lenger tid enn du hadde planlagt. Kvelden handler om å bygge personlige relasjoner.

Fiskene 19/2-20/3

Et kjært gjensyn, livlige diskusjoner og fremfor alt en masse latter og varme er det som gjelder denne spesielle fredagen. Du prøver nye ting og gjør et forsøk på å overvinne en fobi du har. Du vil bli mentalt sterkere.

Powered by Labrador CMS