horoskop

Dagens horoskop: Fredag 30. desember

Slik blir din fredag.

Publisert

Væren 21/3-19/4

Fredagen ​​handler om å investere stort, selv i de små tingene. Du har så mange planer som du vil at skal gå i boks denne dagen og da må du våge. I løpet av ettermiddagen hjelper du en venn som ligger bak med et oppdrag. Kvelden blir ganske stille.

Tyren 20/4-20/5

Det er mye å gjøre denne fredagen, men takket være at du er flink til å forberede deg ligger du godt an fra start. Det blir en morsom og kreativ dag og en enda finere kveld. Du gjør deg klar til slutten av året og da vil du skinne.

Tvillingene 21/5-6/20

I dag synes du det er vanskelig å roe deg ned. Det er en rastløshet som følger deg hele dagen og langt utover kvelden. Du føler deg nesten litt engstelig og du vet ikke hvorfor. En grunn kan være Månens plassering, som gjør deg uvanlig følsom.

Krepsen 21/6-22/7

Du nøler med å fortelle en hemmelighet til en nær venn fordi du vet at denne personen har problemer med å holde tyst. Uansett hvor godt du liker personen det gjelder, vet du hen har noen svakheter og sladder er en av dem. Kvelden handler om

forberedelser.

Løven 23/7-22/8

Det er noen ting du ikke kommer til å gi opp uansett hvor mye vennen din ber deg. Du har din stolthet og din integritet, noe du ikke viker på. Kvelden handler om å tilbringe tid med venner og slappe av. Det blir en fin start på helgen.

Jomfruen 23/8-9/22

Dagen handler om å holde det du lovet, uansett hvor vanskelig det er. For deg er løfter hellige og du beviser det i dag når du oppfyller et løfte selv om ingen forventer det. Jomfruen er ganske prinsipiell når det kommer til avtaler.

Vekten 23/9-22/10

Du har noen tanker om det nye året, men du er litt uklar på hvor og hvordan du vil tilbringe kvelden. Vekten har en tendens til å være veldig åpen, spesielt når du syntes det er vanskelig å bestemme seg. I dag står du overfor et ultimatum og da må du

gjøre valget ditt.

Skorpionen 23/10-21/11

I løpet av fredagen jakter du på det perfekte antrekket til nyttårsaften. Du vil være både pen, glitrende og likevel passe inn. Det er en tøff oppgave som krever både tålmodighet og oppfinnsomhet. Kvelden handler om å skjemme seg skikkelig bort.

Skytten 22/11-21/12

Du forbereder mye denne fredagen. For deg er det nesten like gøy å forberede seg til en fest, som å gå på den. I løpet av dagen får du høre sladder om en kollega eller venn. Du vurderer å fortelle denne personen det du har hørt.

Steinbukken 22/12-19/1

Det blir en ganske stressende fredag ​​hvor du forventes å få gjort mer enn vanlig. Selv blir du irritert over at kollegene dine er så stresset. Du vet at mange ting kan fullføres i neste uke i stedet for å tvinge frem et resultat i dag.

Vannmannen 20/1-18/2

I dag jakter du på visse ingredienser. Er du hjemme vet du at nyttårsaften kommer til å dreie seg om god mat og drikke. Du gleder deg virkelig til å maksimere årets siste dag. Kvelden handler om å fikse og rydde i hjemmet. På nyttårsaften vil du bare nyte.

Fiskene 19/2-20/3

Dagen blir morsom og inspirerende. Uansett om du jobber eller har fri, er det travelt denne dagen, men til tross for stresset føler du på en nydelig fredagsstemning som liver opp både deg og dine kollegaer. Kvelden blir rolig og

komfortabel. Du vil være uthvilt til i morgen.

Powered by Labrador CMS