Dagens Horoskop: Fredag 3. September

Slik blir din fredag.

Publisert Sist oppdatert

Væren 21/3-19/4

Fredagen handler om å ha flere baller i luften samtidig. Det føles kanskje ikke så enkelt til å begynne med, men når du får oversikt over hva som bør gjøres i løpet av dagen vil du ikke ha noen problemer med sjongleringen. Kvelden handler om å ta plass.

Tyren 20/4-20/5

Det blir en intensiv og slitsom dag hvor du stort sett jobber helt alene uten noen form for støtte. På tross av det store presset på deg, har du det morsomt. Du liker å se hvordan arbeidet utvikler seg, og i dag blir du veldig fornøyd med resultatet. Du får også fin feedback fra sjefene dine. Kvelden handler om å skjemme deg selv bort.

Tvillingene 21/5-20/6

Du blir sint når en kollega forsvarer en person som har behandlet deg dårlig. Du trodde at kollegaen din var på din side, men det viser seg at personen ikke resonnerer på samme måte som deg. Kvelden blir hyggelig, men litt for sen.

Krepsen 21/6-22/7

Du er i et strålende humør denne fredagen. Du har fått tilbake en glede og spontanitet som har vært borte lenge. I dag åpner du opp samtidig som du er nysgjerrig, og du vil bli bedre kjent med nye mennesker. Kvelden handler om gamle synder.

Løven 23/7-22/8

I løpet av fredagen prøver du å ikke kritisere en kollega på tross av mye frustrasjon. Du vet at personen ikke kommer til å høre på deg, så hvorfor bry seg med å tale til døve ører. En venn tar kontakt og deler en litt merkelig nyhet. Dette blir noe å tenke over.

Jomfruen 23/8-22/9

Gjennom fredagen prøver du å ikke ta på deg for mange oppgaver ettersom du vil komme hjem tidsnok. Sjefen din stoler ubetinget på deg, men de har også en tendens til å skyve alt for mye ansvar din vei. Det er på tide at du sier fra. Kvelden blir herlig og sosial.

Vekten 23/9-22/10

Du tar ikke noen sjanser i dag, selv om det er nøyaktig det du burde gjøre. Om du dro svingene litt lenger ut ville du fått i gang kreativiteten din på en helt ny måte. Det handler om å se muligheter og å tenke utenfor boksen. Kvelden blir hyggelig.

Skorpionen 23/10-21/11

Det er ikke noe du kan gjøre for å endre en venns mening. De har gått for langt til å kunne snu, og du plager dem bare når du påpeker feilen de er i ferd med å begå. Det er bedre å prøve å støtte dem med konstruktive råd istedenfor å kritisere.

Skytten 22/11-21/12

Du er klar over at du gjør noe feil i dag, men du kan ikke gjøre noe med det. Ettersom du rotet det til fra begynnelsen av blir alt et surr, og jo mer du prøver å rette opp i det, jo mer innviklet blir det. Kvelden handler om venner, å møtes og om å ha det morsomt.

Steinbukken 22/12-19/1

I dag løpet du en del frem og tilbake. Det virker som om du er nødt til å være flere steder samtidig, og det blir en del reising mellom disse punktene. På tross av at det er tidvis stressende har du det gøy, og du prøver deg på nye oppgaver. Kvelden handler om å bringe sammen en gruppe som allerede har sterke bånd.

Vannmannen 20/1-18/2

Du har en del å gjøre på jobb, men når du har kommet deg gjennom mesteparten venter en del morsomme oppgaver. Du bruker ettermiddagen på en hobby. Det blir en interessant og berikende fredag. Når kvelden kommer er du veldig trøtt, men i et godt humør.

Fiskene 19/2-20/3

Du har en venn som konstant har behov for å forsvare seg selv, og du er litt usikker på hvordan du skal reagere. Du prøver å forklare at du ikke anklager dem for noe, og at du kun vil gi noen tips basert på egne erfaringer. Kvelden blir usedvanlig romantisk.

Powered by Labrador CMS