Dagens Horoskop: Fredag 29. Oktober

Slik blir din fredag.

Publisert Sist oppdatert

Væren 21/3-19/4

Fredagen blir litt forvirrende ettersom du må være fleksibel når det kommer til jobben. Du kan ikke forvente å få avsluttet prosjektene du har begynt på, og må være forberedt på at noen andre tar over etterhvert.

Tyren 20/4-20/5

Du har mye å glede deg til denne fredagen. Dagens opplegg er så ulikt de vanlige fredagene. Det kan handle om en opplæring, en reise eller nye arbeidsoppgaver. Kvelden handler om familien og om god mat.

Tvillingene 21/5-20/6

Det finnes en nervøsitet over tegnet ditt akkurat nå. Du har høye forventninger til helgen, men da gjelder det også å kunne leve opp til din del av avtalen. Kvelden handler om avgjørelser og om å tenke fremover.

Krepsen 21/6-22/7

Denne fredagen har du kontakt med en gammel venn. Dere har endelig bestemt dere for å møtes, og du begynner å bli nervøs selv om det er et par dager til. Du vet at mye er avhengig av din egen oppførsel når dere møtes. Personen savner deg, men du må vise at du også savner dem.

Løven 23/7-22/8

Du sier og gjør dumme ting i dag. Det er som om du ikke kan stoppe froskene fra å hoppe ut av munnen din. Du blir nervøs og stresset av hele situasjonen. Kvelden handler om fest og om å møte nye mennesker.

Jomfruen 23/8-22/9

Du tenker ganske firkantete i dag, men det er ikke så rart ettersom du har dobbelt opp med jordens påvirkning. Du vil ikke gå utenfor rammene i dag og holder deg til det som forventes av deg. På kvelden møter du en person som inspirerer deg.

Vekten 23/9-22/10

Du er litt uklar med beskrivelsene dine i dag og det kan resultere i missforståelser. Prøv å uttrykk deg klarere selv om du gjerne vil skape rom for kreativ tenking for kollegaene dine. Kvelden blir hyggelig og handler om å skape.

Skorpionen 23/10-21/11

Du gjør deg klar for en forandring. Det er viktig for deg å ikke låse deg fast i gamle rutiner, du vil stadig utvikles og vokse. I dag får du muligheten til å vurdere detaljene rundt fremtiden din. Kvelden handler om et morsomt og utviklende prosjekt.

Skytten 22/11-21/12

Du ser ingen problemer med å ta deg noen friheter i dag. Når du setter andre regler for deg selv enn for kollegaene dine skaper det en uro i gruppen. Prøv å tenke gjennom hver minste detalj. Kvelden byr på hjemmekos og familiemiddag.

Steinbukken 22/12-19/1

I dag har du flere ting som må gjøres ferdig før det er på tide med en eller annen form for reise. Du gleder deg samtidig som du også er litt nervøs før helgen. Det beste du kan gjøre er å fokusere på oppgaven foran deg og ikke la deg distrahere av noe annet. Kvelden handler om en flørt.

Vannmannen 20/1-18/2

Du har en masse nervøsitet i tegnet ditt akkurat nå og det kan påvirke deg på flere måter. Det finnes en sjanse for at du sier eller gjør noe som sårer et familiemedlem. Det er uroen din som påvirker oppførselen. Kvelden byr på god mat og et nytt miljø.

Fiskene 19/2-20/3

Du er litt irritert på en venn som ikke forstår hva du mener. Du synes at du uttrykker deg veldig klart, men vennen din har ikke samme mening. Kvelden blir morsom og byr på en del utfordringer.

Powered by Labrador CMS