Dagens horoskop: Fredag 27. mai

Slik blir din fredag.

Publisert Sist oppdatert

Væren 21 / 3-19 / 4

Fredagen ​​handler om å ligge i forkant og om å tørre å stille spørsmål, selv om du ikke føler deg komfortabel. Du kan få mange fordeler denne dagen, men da må du være på tå hev. Kvelden handler om å møte noen du liker.

Tyren 20 / 4-20 / 5

I dag ​​prøver du å ta igjen noen ekstra prosjekter som vanligvis ikke inngår i arbeidsoppgavene dine. Dersom du har fri, kan det bli et nytt prosjekt i hjemmet. Det blir en rolig og harmonisk dag som går fort.

Kvelden handler om samvær med familien.

Tvillingene 21 / 5-20 / 6

Du vet at du er ute på glattisen i dag, men du velger likevel å følge stien du har valgt fordi det er det letteste. I løpet av dagen får du flere hyggelige komplimenter fra en venn eller kollega. Det er hyggelig, samtidig som du mistenker et underliggende motiv.

Krepsen 21 / 6-22 / 7

Denne dagen byr på drama og mye handler om noe som burde vært i fortiden. Av forskjellige grunner dukker denne diskusjonen opp ved enhver mulig anledning. Hele situasjonen resulterer i sjalusi og misforståelser.

Løven 23 / 7-22 / 8

Du tar dagen litt som den kommer. Det blir en rolig og trivelig dag hvor det meste handler om å nyte livet og henge med folk nær deg. I løpet av dagen kan en mindre misforståelse føre til at du blir dratt inn i et ganske heftig drama.

Jomfruen 23 / 8-22 / 9

I løpet av denne dagen får du nye direktiver for en gammel oppgave og det viser seg at det ikke bare gjør det enklere for deg, men også for kollegene dine. Det viser seg at både instruksjoner og din nye mentor er mye klarere i sine beskrivelser.

Vekten 23 / 9-22 / 10

Du får det som du vil og du syntes det er bra selv om du mistenker at du kanskje må betale for det på et senere tidspunkt. I dag kan du også teste dine grenser når det kommer til noe du synes er litt ubehagelig.

Skorpionen 23 / 10-21-11

Dagen handler om å være i sentrum uten å stjele all oppmerksomheten. Denne typen fokus på deg selv oppleves både litt skummelt og smigrende på samme tid. Du liker oppmerksomheten, men du vet ikke

alltid hvordan du skal opptre når du har alle øyne på deg.

Skytten 22 / 11-21 / 12

Dagen handler om å komme i tide, noe som ikke er din sterkeste side. Du er kjent for å være noe av en

tidsoptimist og du kommer vanligvis for sent. I dag har du ikke noe annet valg enn å være ute i riktig tid om du skal kunne gjøre et godt inntrykk på en bestemt person.

Steinbukken 22 / 12-19 / 1

Du vet hva du vil ha og det betyr at du må endre visse planer slik at det passer bedre inn i din overordnede visjon. Du er sta og har et veldig sterkt driv, noe som viser seg denne fredagen. Kvelden handler om kjærlighet.

Vannmannen 20 / 1-18 / 2

I dag prøver du å vise en person hvordan de skal tenke når det gjelder visse økonomiske problemer. Du trenger at vennen din eller kollegaen din forstår hvor viktig det er for deg å være klar over detaljene.

Fiskene 19 / 2-20 / 3

Du er i godt humør denne fredagen. Ingenting kan forstyrre din glede, takket være noen gode nyheter du har mottatt. Denne dagen handler også om nærhet, kjærlighet og varme. Det blir en skikkelig koselig fredag.

Powered by Labrador CMS