Dagens Horoskop: Fredag 26. november

Slik blir din fredag.

Publisert Sist oppdatert

Væren 21 / 3-19 / 4

På fredagen prøver du å ta igjen så mye som mulig på jobben slik at du føler at du kan ha en rolig helg uten å måtte bekymre deg for det du ikke har hatt tid til. Kvelden blir interessant og lærerik, framfor festlig.

Tyren 20 / 4-20 / 5

I dag er det mye å gjøre og det høye tempoet gjør at dagen går fort. Det er fin stemning over denne fredagen, som gjør at du beholder det gode humøret, også når du er stresset. Kvelden handler om å møte gamle venner, spise god mat og nyte livet.

Tvillingene 21 / 5-20 / 6

Det er ingenting du kan gjøre for å påvirke det som skjer akkurat nå, så bare len deg tilbake og følg med. Det blir en turbulent og lærerik periode som starter i dag. Det beste du kan gjøre er å prøve å være fleksibel.

Krepsen 21 / 6-22 / 7

Dagen blir interessant og byr på mange smakebiter fra fremtiden. Du skjønner at du må endre deg hvis du vil henge med, og det kan være vanskelig fordi Krepsen kan være like mye imot forandring som et jordtegn.

Løven 23 / 7-22 / 8

Du er rask i oppfatningen, noe som er til din fordel i dag. Det som kan ta uker å lære, tar du opp på bare et par dager. Din evne til ikke bare å lære ting, men også å forstå hva de egentlig betyr gir

deg en stor fordel denne fredagen.

Jomfruen 23 / 8-22 / 9

Det er en følelsesmessig storm i horoskopet ditt som har å gjøre med en kjærlighetsaffære fra tenårene. Det virker som om du aldri fikk en slutt på denne historien, og når du tilfeldigvis møter på denne personen igjen, blusser følelsene opp. Minnene flommer over deg som en bølge.

Vekten 23 / 9-22 / 10

I løpet av fredagen fokuserer du kun på å komme deg gjennom arbeidsdagen slik at du endelig kan ta en helg. Det er lenge siden du lengtet så mye etter å ha fri som du gjør i dag. Du trenger avstand fra alt; jobb, kolleger og fremfor alt dine ledere.

Skorpionen 23 / 10-21-11

Du prøver å forstå en kollega som oppfører seg irrasjonelt i dine øyne. Du har ikke hele historien til vedkommende, så det er vanskelig for deg å forstå nøyaktig hvordan hun tenker og hvorfor hun reagerer som hun gjør. Ta deg tid til å bli kjent med denne personen, så kanskje du får et tydeligere bilde.

Skytten 22 / 11-21 / 12

På fredagen har du mange forskjellige prosjekter du sjonglerer med og risikoen er stor for at du ikke rekker å bli ferdig. Du har to valg, enten å fullføre dem senere denne helgen, eller å jobbe overtid. Ingen av alternativene er tiltalende, men du har ikke noe valg.

Steinbukken 22 / 12-19 / 1

Fredagen blir et eventyr uten sidestykke. Den starter tidlig og slutter sent. Du havner midt i handlingen, og uten å forstå hvorfor du blir en målskive for sjalusi, begjær og nysgjerrighet. Du er vanligvis flink til å unngå denne typen drama, men ikke i dag.

Vannmannen 20 / 1-18 / 2

På fredagen må du starte veldig tidlig for å ta igjen alt. Det blir en ganske intens start på en lang dag, men samtidig skjer det så mye positivt at det gir deg energi. Kvelden blir fantastisk og handler om fellesskap.

Fiskene 19 / 2-20 / 3

Du har en evne til å havne i trøbbel akkurat nå. Uansett hvor hardt du prøver, vil du aldri helt unngå en bestemt persons manipulasjon. Kvelden byr på mange ulike scenarier, litt avhengig av hvor våken du er og hvilket humør du er i.

Powered by Labrador CMS