Dagens horoskop: Fredag 25. november

Slik blir din fredag.

Publisert Sist oppdatert

Væren 21/3-19/4

Fredagen ​​handler om å sjekke av inn og være i prosess. Det blir ganske intensivt arbeid i desember og for deg er det viktig å ha kontroll, noe du prøver å få i dag. Kvelden handler om å si ja og nei på samme tid.

Tyren 20/4-20/5

Du er i usedvanlig godt humør i dag. Dels er det fredag ​​og dels er det en dag der du får gjøre eller oppleve nye ting. Denne dagen vil være et utgangspunkt for noe nytt og spennende. Kvelden handler om god mat, godt selskap og nye miljøer.

Tvillingene 21/5-6/20

Du er ikke en som sier nei til en hyggelig invitasjon eller deltar på en begivenhet. Problemet ditt er at du ofte sier ja spontant uten å dobbeltsjekke om du har andre planer, og da kan du være både dobbelt- og trippelbooket. I dag kan du havne i en situasjon der du må avlyse visse ting.

Krepsen 21/6-22/7

Du er litt rampete i dag og det kommer til uttrykk både verbalt og i form av noen skøyerstreker fra din side. Vanligvis er dette noe av sjarmen din, men i dag, når alle dine kolleger er litt irritert og stresset, kan din rampestrekene dine skape litt misnøye. Kvelden blir morsom og sosial.

Løven 23/7-22/8

Du skaper mange muligheter akkurat nå, og det er bra. Det er ved å være så fleksibel og ressurssterk som du er akkurat nå, at du klarer å bygge et godt grunnlag for det kommende året. Sjefen din er imponert over hvordan du legger opp arbeidet ditt. Kvelden blir romantisk.

Jomfruen 23/8-9/22

Du ser ingen svar på et problem du har. Det handler i stor grad om at du er ganske firkantet i din tilnærming til dette problemet. Dersom du så på situasjonen fra et annet synspunkt, ville svaret være mer åpenbart.

Vekten 23/9-22/10

I dag skal du handle. Det kan være at du har fått ekstra midler, at det er Black Friday eller bare at du vil være ute i god tid når det kommer til julegaver. Det er gode sjanser for å gjøre ekte kupp denne dagen. Kvelden handler om et moralsk dilemma.

Skorpionen 23/10-21/11

Du er en person som prøver å tenke hele veien fra handling til konsekvens, spesielt i tilfeller der du er kald og analytisk. I dag er både sinne og lidenskap vekket hos deg, og det gjør enhver form for risikostyring vanskelig. Du handler instinktivt og det kan få litt konsekvenser.

Skytten 22/11-21/12

I dag er du ganske forsiktig med en kollega som prøver å komme nærmere deg. Du har vært mistenksom overfor vedkommende lenge på grunn av oppførselen deres, men det er først i dag at du får bekreftet noen av teoriene dine. Din kollega forstår ikke hvorfor du er så kald.

Steinbukken 22/12-19/1

I dag nyter du hyggelig selskap og et nytt miljø. Det kan være en reise eller bare at du går ut med venner. Du er uvanlig sosial akkurat nå og din sjarm vekker både overraskelse og glede i omgivelsene dine. Kvelden blir overraskende hyggelig.

Vannmannen 20/1-18/2

Du tar ingen risiko i dag og er ute i god tid, uansett om det er snakk om møter, reiser eller sosiale sammenkomster. For deg er det spesielt viktig å ikke stresse. Denne fredagen handler om å ha det hyggelig, tilbringe tid med interessante mennesker og spise god mat.

Fiskene 19/2-20/3

Du tar ikke ansvar for hva en kollega holder på med, men det blir du som på en eller annen måte må står til ansvar for vedkommendes feil. Sjefen din lytter ikke til forklaringene dine, og det gjør deg frustrert. Kvelden handler om familie, varme og kjærlighet. Det blir en god avslutning på dagen.

Powered by Labrador CMS