Dagens horoskop: Fredag 25. mars

Slik blir din fredag.

Publisert Sist oppdatert

Væren 21 / 3-19 / 4

Fredagen ​​handler om å være raus, ikke bare med penger, men også med din sjarm og din varme. Det blir en livlig og interessant dag som byr på ulike typer utfordringer. Kvelden handler om nye og gamle vennskap.

Tyren 20 / 4-20 / 5

Du nyter denne fredagen til det fulle, og ditt herlige humør vil spre seg til kollegene dine. Det er så mye energi og vilje i deg i dag, at du rett og slett ikke kan la være å spre det videre til dine kolleger. Kvelden handler om god mat og familien.

Tvillingene 21 / 5-20 / 6

Du er litt gretten om morgenen, men det går over etter lunsj. Du må være mer forsiktig med ikke bare å

spise riktig, men også få i deg alle måltider. Tvillingene tror de tåler å hoppe over et måltid, men i virkeligheten blir du sint og irritabel. Kvelden handler om å ha det gøy.

Krepsen 21 / 6-22 / 7

Endelig får du litt belønning og du gleder deg veldig til å slippe taket litt ekstra denne dagen. Jo mer tid det går uten restriksjoner, jo friere du føler deg. Det er en risiko for forviklinger og drama i din bekjentskapskrets i dag.

Løven 23 / 7-22 / 8

Du er i godt humør denne fredagen. Det er få mennesker som kan skifte fra sint til glad så fort som du kan. Akkurat nå har du en innflytelse i horoskopet ditt fra Pluto, og den gjør at både din kreativitet og ditt humør svinger voldsomt. Kvelden handler om å gi jernet.

Jomfruen 23 / 8-22 / 9

Du har vanskelig for å akseptere det du hører i dag, selv om det egentlig ikke er så uventede nyheter. Mye handler om at du føler deg litt overveldet når det kommer til bestemte avgjørelser på jobben. På kvelden vil du møte mennesker i et herlig og avslappende miljø.

Vekten 23 / 9-22 / 10

Du har ikke klart eller hatt mot å ta den avgjørelsen du burde. Det handler om en usikkerhet i kombinasjon med din vanlige vennlighet. En kollega eller sjef er på deg litt ekstra i dag. Vedkommende vil at du skal bestemme deg raskt.

Skorpionen 23 / 10-21-11

I dag tar du på deg en uvanlig kjedelig oppgave og det betyr at du ikke er i godt humør på starten av dagen. Etter lunsj blir du litt mer positiv. Ettermiddagen kan handle om shopping og å gjøre et skikkelig kupp.

Skytten 22 / 11-21 / 12

Du tar deg sammen for å fortelle sannheten til vennen din. Du vet at ting vil endre seg mellom dere hvis du avslører hvordan du føler deg. Det beste du kan gjøre er fortsatt å være ærlig, selv om det vil føre til nye

problemer. Kvelden blir interessant.

Steinbukken 22 / 12-19 / 1

Denne dagen handler om rent slit og om å prestere. Du trodde ikke du var i så god form, verken mentalt eller fysisk, som det viser seg at du faktisk er. Du vil bli oppmuntret av dine egne prestasjoner og det kan hende du bestemmer deg for å gi det lille ekstra.

Vannmannen 20 / 1-18 / 2

Dagen handler om kommunikasjon, som kanskje ikke alltid er din sterkeste side. Selv om du har lett for å snakke med folk, har du vanskelig for å snakke om dine innerste følelser, og det er noe som kan være nødvendig i dag. Kvelden handler om å feire en prestasjon.

Fiskene 19 / 2-20 / 3

Du senker forventningene du har til denne dagen og det lykkes. Gjennom å lever mer i nuet og nyter det som er rundt deg i øyeblikket, klarer du å gjøre denne fredagen til en veldig spesiell og minneverdig dag.

Powered by Labrador CMS