Dagens horoskop: Fredag 25. februar

Slik blir din fredag.

Publisert Sist oppdatert

Væren 21 / 3-19 / 4

I dag ​​får du lyst til å feire. Det kan være fordi det er lønn i dag, at en venn har bursdag eller bare følelsen av at livet har starter på nytt. Personen du håpet på ville henge på din spontane fredag har dessverre andre planer.

Tyren 20 / 4-20 / 5

Du elsker fredager og spesielt denne fredagen. Det er lønn, du føler deg bra og du har morsomme planer for kvelden. Dagen flyr avgårde og nesten alle du møter er i samme solfylte humør som du er. Kvelden

handler om vennskap, sladder og noen morsomme utvekslinger.

Tvillingene 21 / 5-20 / 6

Du har vanskelig for å akseptere at bare enkelte personer får en fordel i dag. Dette er noe som er betydelig flere har slitt med å oppnå, så det burde være en litt mer generell belønning. Når noen tar æren for felles hardt arbeid blir du oppriktig lei deg.

Krepsen 21 / 6-22 / 7

Du hører ikke på andre i dag, du følger helt din egen vei. På en måte er det bra at du kan være så uavhengig, men akkurat nå ville det ikke være helt feil å faktisk ta til deg noen gode råd. Kvelden handler om en felles opplevelse.

Løven 23 / 7-22 / 8

Du vil skjemme deg selv litt bort i dag og kjøper derfor noe til deg selv. Det kan være god mat, noe fint du har sett på eller en opplevelse for hele familien. Denne dagen er verdt å feire. På kvelden får du høre fantastisk informasjon.

Jomfruen 23 / 8-22 / 9

Du er sta og akkurat nå er du for sta for ditt eget beste. Det er én person som du ikke bare lengter etter, men du har faktisk et behov for å møte og likevel insisterer du på å ikke høre fra deg. Det er stoltheten din som får deg til å vente på at denne personen skal ta det første skrittet.

Vekten 23 / 9-22 / 10

Du er irritert og det merkes tydelig i dag. Uansett om ditt korte humør skyldes dårlig søvn eller at Månen er i en ugunstig posisjon, så ditt sinne går ut over feil folk. Ubevisst og uvillig lykkes du med å såre flere mennesker som står deg nær. Kvelden handler om å ta det med ro og samle energi.

Skorpionen 23 / 10-21-11

Du føler at du vil møte nye mennesker, men du har nesten glemt hvordan du gjør det. To år med ufrivillig

isolasjon setter sine spor og det vil ta tid før du akklimatiserer deg til det nye. Vær tålmodig med deg selv og ikke tving deg selv inn i situasjoner du er ukomfortabel med.

Skytten 22 / 11-21 / 12

Dagen handler om å være først ute med det meste og du trives med å være på topp. Akkurat nå har du masse energi og for det meste klarer du å rette den mot noe fornuftig. Det er når du ikke får utløp for energi at du blir irritabel. Kvelden handler om familien.

Steinbukken 22 / 12-19 / 1

Du er overbevist om at du gjør det rette ved å avstå fra en større sosial sammenkomst i kveld. Du fokuserer på hva som skal skje senere i helgen og derfor må du lade batteriene i dag. Kvelden handler om sladder og vennskap.

Vannmannen 20 / 1-18 / 2

Dette blir ikke fredagen du planla, men god og fin blir den likevel. På jobb får du velfortjent ros for en innsats du har gjort og det ser endelig ut til at sjefene dine begynner å få øynene opp for ditt potensiale.

Fiskene 19 / 2-20 / 3

Du er en organisert person som vanligvis kan få til det praktiske og teoretiske på en god måte. I dag flyter ikke ting like smidig som du hadde håpet og det er fare for overtid. Kvelden handler om sunn fornuft og humor.

Powered by Labrador CMS