Dagens Horoskop: Fredag 24. September

Slik blir din fredag.

Publisert Sist oppdatert

Væren 21/3-19/4

Du ser ingen begrensninger denne fredagen, kun muligheter. Den positive innstillingen din hjelper deg med å komme over hvert minste hinder du møter på. Kvelden handler om en fest og om en forelskelse.

Tyren 20/4-20/5

Du liker fredager, og denne fredagen nyter du litt ekstra. Det kan være at du har hyggelige aktiviteter du gleder deg til i helgen eller at du eventuelt må jobbe i løpet av helgen og derfor slapper ekstra av denne fredagen. Kvelden handler om god mat og å ordne hjemme.

Tvillingene 21/5-20/6

Du bekymrer deg for mye over småting du ikke kan påvirke akkurat nå. Det er bare å prøve å slappe av og stole på at andre har ting under kontroll. Kvelden blir annerledes og kan by på visse overraskelser.

Krepsen 21/6-22/7

Du har en tendens til å la andre mennesker irritere deg i dag. Det handler kanskje først og fremst om at det finnes visse personer som ikke forstår hvor viktig det er å lytte. Du har aldri hatt det problemet ettersom du styres av månen, slik at du er usedvanlig empatisk. Kvelden blir hyggelig og handler om hjemmekos.

Løven 23/7-22/8

Du har vanskelig for å fokusere i dag, det er så mye som skjer privat som opptar tankene dine at du ikke har tid til å tenke på arbeidet. Sjefen din merker at du er distrahert og påpeker det kanskje med en syrlig kommentar. Kvelden handler om venner og om å slippe seg løs.

Jomfruen 23/8-22/9

Denne fredagen tar du deg gjerne tid til litt mer kreative oppgaver enn til vanlig. Selv om du ikke er like kunstnerisk som visse andre tegn setter du likevel pris på skjønnhet og harmoni. Dessuten har jomfruen ofte en god og stilsikker smak.

Vekten 23/9-22/10

Du vet at du ikke kommer til å få det slik du vil i dag, men er det resultatet som er poenget? Av og til kan det finnes en viss tilfredsstillelse i å kjempe for noe uavhengig av resultatet. I løpet av ettermiddagen får du muligheten til å teste nye og annerledes oppgaver.

Skorpionen 23/10-21/11

Det blir en hyggelig og kreativ fredag hvor du først og fremst prøver å få tid til så mye som mulig. Akkurat nå er du full av energi og det gir deg en herlig energisk fremtoning både på jobb og privat. Kvelden handler om et spørsmål som er verdt å diskutere.

Skytten 22/11-21/12

Denne fredagen prøver du å være på plass tidlig slik at du også kan dra hjem litt tidligere. Det er viktig for det å ha mer fritid. Du har blitt skjemt bort med å kunne styre egen tid og har antakelig hatt kortere eller mindre reiser til arbeidet, noe som har gitt deg mer fritid enn du har nå.

Steinbukken 22/12-19/1

Denne dagen blir hyggelig, men veldig intens. Du har avtaler fra du våkner til du går og legger deg igjen. Selv om det er en del variasjon mellom arbeid og aktiviteter blir det lite tid til overs for hvile. Prøv å ta et par små pauser med jevne mellomrom for å hente energi.

Vannmannen 20/1-18/2

Denne dagen blir herlig og variert. Du ser ut til å være på vei bort fra hjemmet. Det kan være en fritidsaktivitet eller en helgetur som lokker deg bort. Uansett hva det er så er det begynnelsen på en koselig helg fylt med masse frisk luft og latter.

Fiskene 19/2-20/3

Du kan ikke bli skuffet om ting ikke går helt som planlagt. Det blir feil av og til, og det må man bare akseptere. Man lærer gjennom denne typen tabber. Kvelden blir rolig, harmonisk og den kan også bli veldig romantisk.

Powered by Labrador CMS