Dagens horoskop: Fredag 24. juni

Slik blir din fredag.

Publisert Sist oppdatert

Væren 21 / 3-19 / 4

Det blir en dag som starter tidlig og slutter sent. Akkurat nå benytter du enhver anledning til feiring og møte med mennesker, og midtsommer blir intet unntak. Uansett hvordan du tilbringer dagen, så ligger fokus på venner og å ha det gøy.

Tyren 20 / 4-20 / 5

Du liker tradisjoner, uansett om de er skapt av deg selv eller mer typiske aktiviteter. Dagen handler om alt fra tradisjonelle ritualer til jordbær og dansing. Det blir en koselig dag, fremfor en festdag, hvor familien står i fokus.

Tvillingene 21 / 5-20 / 6

I dag vil du være fri og bare nyte sommeren. Hvis du må jobbe, kan det gå utover humøret ditt og du kan bli gretten. Husk å nyte de timene du har fri denne dagen i stedet for å henge med hodet de timene du jobber.

Krepsen 21 / 6-22 / 7

Du blir litt ekstra romantisk i løpet av Sankthans. Det er som hele høytiden vekker sterke følelser og minner i deg. Hvis du er singel, kommer tankene dine til å vandre og bli hos en person du aldri vil glemme. Er du i et forhold fokuserer du på det.

Løven 23 / 7-22 / 8

Denne fredagen har du mange forskjellige aktiviteter planlagt. Det kan hende du holder en feiring eller bare er en uvanlig entusiastisk deltager. Løven utstråler sjarm og tilstedeværelse akkurat nå, ingen kan motstå deg.

Jomfruen 23 / 8-22 / 9

På Sankthansdagen, prøv å ta en ting om gangen og ikke stress over alt du ikke hadde tid til. Jomfruen holder seg til tradisjonene og du blir opprørt hvis jordbærene er utsolgt eller hvis regnet gjør det umulig å danse natten lang.

Vekten 23 / 9-22 / 10

Denne fredagen får du oppleve noe magisk. Det blir en fortryllende dag og en annerledes kveld. Dersom du er åpen for det, kan dette være en Sankthans som tilbyr en kombinasjon av gammelt og nytt. Ulike tradisjoner veves sammen.

Skorpionen 23 / 10-21 / 11

Du har det vanskelig med denne typen feiring som dreier seg om en spesiell dag. Du opplever at det ofte blir mer stressende enn koselig. Til tross for det, blir du trukket inn feiringen i dag. Det er lenge siden det var mulig å møtes på denne måten.

Skytten 22 / 11-21 / 12

Du samler gjerne slekt og familie rundt deg. Hvis du ikke har mulighet til det, samler du venner i stedet. For deg er Sankthans en dag som ikke skal tilbringes alene. Du nyter sommerens lyseste natt. Det blir en pause i hverdagens stress.

Steinbukken 22 / 12-19 / 1

Sankthans blir spesiell på flere måter. Delvis fordi du ønsker å bevare tradisjoner uansett hvor du er, men også fordi en venn hører fra seg og savner deg så mye. Det varmer litt ekstra.

Vannmannen 20 / 1-18 / 2

Du er stresset denne fredagen. Ikke så mye fordi det er fredag, men for alt du ønsker å ta igjen før ferien begynner. Du føler at du ligger bakpå og det gjør det ekstra vanskelig å koble av og nyte denne dagen. Det blir en tidlig kveld.

Fiskene 19 / 2-20 / 3

Det er ikke mye å si som ikke allerede er sagt. Akkurat nå trenger du tid og avstand til å tenke på hvordan du vil gjøre i fremtiden. Derfor blir Sankthans en perfekt unnskyldning for å komme seg bort noen dager og kunne tenke i fred og ro.

Powered by Labrador CMS