Dagens Horoskop: Fredag 24. desember

Slik blir din fredag.

Publisert Sist oppdatert

Væren 21/3-19/4

Du har en litt skrekkblandet fryd til denne julen. For deg handler det om god mat og tradisjoner, men også om gamle konflikter som ligger under overflaten. Dagen og kvelden blir mye mer harmonisk enn du forventet. Dette blir en jul verdt å huske.

Tyren 20/4-20/5

Julen handler i stor grad om tradisjoner for deg, både om de du og din familie har skapt selv, og om de mer klassiske som hører høytiden til. Denne julaften begynner umiddelbart når du våkner og slutter sent kvelden. Det vil være en oppsummering av alt du har kjært i livet.

Tvillingene 21/5-20/6

Julaften blir koselig, men det skjer ikke så mye. Noen tvillinger kan til og med vurdere å gå ut senere på kvelden, bare for å "riste litt på juleskinken". Det er en rastløshet over horoskopet ditt som gjør det litt vanskelig for deg å nyte et rolig tempo fullt ut.

Krepsen 21/6-22/7

I jula blir du som et lite barn igjen. Du har høye forventninger til julaften og har som regel lyst til å starte feiringen så snart du våkner. Denne julen blir så magisk som du håpet, men kanskje er det fordi kontrasten til fjoråret er så stor.

Løven 23/7-22/8

I dag vil du være i veldig godt humør allerede om morgenen. En person du liker godt, men som du møter ikke så ofte som du skulle ønske, hører plutselig fra seg. Dagen fortsetter i samme positive ånd. Kvelden handler om den nærmeste familien.

Jomfruen 23/8-22/9

Dagen handler om nærhet, latter, varme og om for mye mat. Uansett hvor hardt du prøver, vil du aldri lykkes med å spise akkurat passe på julaften. Med vante følelsen av lett kvalme avslutter du dagen med litt rolig familiekrangel og smådrama. Alt er med andre ord akkurat som det skal være.

Vekten 23/9-22/10

Det blir en god dag og en enda bedre kveld. Selv om vekten er familiekjær, har du ikke noe imot å gå utenom tradisjonene. Du kan til og med velge å jobbe i julen for å gi noen andre fri. Uansett blir det en fantastisk dag som oser av varme og vennskap.

Skorpionen 23/10-21-11

I løpet av julaften prøver du å skape nye, litt mer moderne tradisjoner. Et overfylt spisebord og en gran som flommer over av julegaver er ikke helt din greie. Du vil ha luksus, gjerne økologisk og med et miljøperspektiv. For Skorpionen kan julen handle like mye om venner, som om familie.

Skytten 22/11-21/12

Denne julen blir både søt og sur. Det er noe trist over feiringen din. Kanskje noen mangler, eller at det er slutten på en fin tradisjon, men også starten på et nytt eventyr. For deg

det blir en fin og sentimental opplevelse.

Steinbukken 22/12-19/1

I dag er kanskje den første dagen der julefølelsen kommer for alvor. Du nyter alt fra frokost til en sen kveld med god mat og julegaver. Den beste overraskelsen kan være at en venn fra fortiden sender deg en tanke og en julehilsen.

Vannmannen 20/1-18/2

Du liker julen, kanskje fordi den inneholder så mange elementer du setter pris på. Den handler om god mat, tradisjoner, familie og varme, men den står også for empati og forståelse. Det blir en fantastisk dag der du deler med deg av både ditt store hjerte, og dine kulinariske ferdigheter.

Fiskene 19/2-20/3

Dagen handler om familien og om å ta vare på hverandre. Fiskene er ganske nyskapende og kan gjerne riste opp tradisjonene. Du er ikke fremmed for å feire jul i utlandet. For deg er det ingen problem å bytte det tradisjonelle julebordet med sushi, det er tross alt tanken som teller.

Powered by Labrador CMS