Dagens horoskop: Fredag 23. september

Slik blir din fredag.

Publisert Sist oppdatert

Væren 21/3-19/4

I løpet av fredagen prøver du å fokusere på én ting om gangen. Du har store planer for kvelden og det gjør det vanskelig for deg å konsentrere deg om jobben på dagtid. Kvelden blir ekstravagant, morsom, dyr og glitrende. Det blir en god avslutning på uken.

Tyren 20/4-20/5

Denne fredagen har du mye å stå i, men takket være at du er i så godt humør og at kreativiteten din er på topp, kommer det til å gå kjempebra. Du lykkes med ting som har vært et problem før. I dag skaper du også god stemning rundt deg. Kvelden handler om å kose seg hjemme.

Tvillingene 21/5-6/20

Du er bekymret for å ikke få gjort alt denne fredagen. Hvis du kommer i gang og jobber på, i stedet for å bekymre deg og henge rundt, så har du betydelig større sjanse for å bli ferdig i tide. Kvelden blir sosial og veldig hyggelig.

Krepsen 21/6-22/7

Det er romantikk, lidenskap og mange varme følelser i tegnet ditt i dag. Takket være at du er i så godt humør, kan du takle både drama og flørting med samme avslappede sjarm. Det er ingen konflikter du ikke kan håndtere. Kvelden blir interessant.

Løven 23/7-22/8

Du har verken tid eller mulighet til å møte en person fra fortiden din akkurat nå, selv om du ønsker svar på visse spørsmål. Det er bare å akseptere at dette ikke er tiden for å få svarene du leter etter. Kvelden handler om å slippe skikkelig løs og nyte nåtiden.

Jomfruen 23/8-9/22

Du prøver å være impulsiv og åpen, men det blir bare stivt i stedet. Tillat deg selv å være den du er, selv om du kan være ganske firkantet til tider. Det kan være nødvendig med et motpart til alle grenseoverskriderne rundt deg. Kvelden dreier seg om en planlagt ferie.

Vekten 23/9-22/10

Denne fredagen prøver du å samle troppene dine for å være mer effektive. Ved å ha en felles plan kan dere sammen øke hastigheten. Det er også et innslag av konkurranse i løpet av denne dagen. Kvelden handler om å gjøre det rette for seg selv.

Skorpionen 23/10-21/11

Du tråkker på noen såre tær i dag og du vet det, men stoltheten din kommer i veien for at du ber om unnskyldning. Å si unnskyld er det samme som å innrømme at du gjorde en feil og det vil du helst ikke. Kvelden handler om drama og lidenskap.

Skytten 22/11-21/12

Du gjør en dårlig deal i dag, men du prøver å holde på fasaden og late som om du er fornøyd. Det er ikke lett å holde masken, men du gjør en god jobb. Kvelden blir litt annerledes, fartsfylt og utfordrende. Du møter nye mennesker.

Steinbukken 22/12-19/1

I dag ​​er du ganske sliten etter en intens uke. Du holder et rolig tempo denne dagen og sørger for å hvile mye. Hvis du har muligheten, prøv en fritidsaktivitet som du ikke har prøvd før. Kvelden handler om nære venner.

Vannmannen 20/1-18/2

Du ser ut til å jobbe på tvers av internasjonale grenser akkurat nå, og det stiller krav, ikke bare

på språkkunnskaper, men også på en grunnleggende forståelse av arv og miljø. I dag settes både tålmodigheten og evnen til å lese mellom linjene på prøve.

Fiskene 19/2-20/3

Denne fredagen blir herlig avslappet og tiden flyr. I dag er det mye glede og driv i ditt tegn. Du er god på både tempo og handling, og sørger for å rekke så mye du kan før du tar helgen fri. Kvelden dreier seg om en yngre slektning eller et barn.

Powered by Labrador CMS