Dagens Horoskop: Fredag 23. Juli

Slik blir din fredag.

Publisert Sist oppdatert

Væren 21/3-19/4

Det er mange forskjellige grunner til å ikke gjøre noe du lovte å gjøre i dag, men om du er ærlig handler det mest om at du ikke vil. Du har rett og slett ikke lyst, og da kommer du uansett ikke til å få gode resultater.

Tyren 20/4-20/5

Gjennom fredagen prøver du å unngå en person som hele tiden vil være sosial. Du liker absolutt personen, men de kan bli litt mye av og til. Det gjelder å følge med på tiden, hvis ikke kommer personen til å ta mer plass i livet ditt enn du ønsker. Kvelden handler om trening eller mosjon.

Tvillingene 21/5-20/6

Det blir en livlig og sosial fredag hvor du kanskje ikke får like mye gjort som du ville, men hovedgrunnen er at du har det fint. Av og til må man prøve å ikke være så streng med seg selv. Kvelden blir magisk.

Krepsen 21/6-22/7

Du må fokusere fullstending på oppgaven for å få det gjort i dag. Dessverre er det en dårlig idé å begynne med dette i dag, ettersom tankene dine hele tiden vandrer og du mister fokus på nuet. Kvelden handler om en kjærlighet fra barndommen, og om følelser som alltid ligger der.

Løven 23/7-22/8

Det ligger en styrke i tegnet ditt som ikke har vært der tidligere. Det handler om et mot til å gjøre ting på din egen måte og å våge å si fra, selv når det gjelder svært karismatiske personer. Kvelden blir annerledes.

Jomfruen 23/8-22/9

Det blir som det blir i dag, og det er bra at du har en avslappet innstilling ettersom det skjer mye du ikke kan påvirke i livet ditt akkurat nå. Om du irriterer eller bekymrer deg så sløser du bare med energi som du kunne brukt på noe mer produktivt eller hyggelig.

Vekten 23/9-22/10

Denne fredagen handler om å være forberedt på å støtte en venn som havner i vanskeligheter. Personen har alltid vært ganske uberegnelig og gjort ting på sin egen måte, men nå tar den siden av personligheten deres et ytterligere steg og det kommer til å påvirke deg.

Skorpionen 23/10-21/11

Denne fredagen blir bra, men ikke så produktiv. Om du har ferie gjør det ingenting at du er ineffektiv. Passivitet er faktisk akkurat det du trenger for å hente deg inn på riktig måte. Kvelden handler om god mat og nye opplevelser.

Skytten 22/11-21/12

Du skylder på en venn når du blir sen i dag, og det er taktisk rett, men kanskje moralsk tvilsomt. Det er bedre å stå for at du har slurvet med tiden enn å skylde egne feil på andre. Kvelden blir herlig.

Steinbukken 22/12-19/1

På fredagen kommer du til å få et direkte svar på om engasjementet ditt strekker til. Dagen handler om å prestere og om å ikke gi opp. Det blir en slitsom dag hvor du virkelig gir alt. Kvelden blir veldig rolig.

Vannmannen 20/1-18/2

I løpet av fredagen prøver du å kombinere nytte og nytelse. Det blir en bra, men kanskje ikke like rolig dag som du håpet på. Du hjelper en venn eller yngre slektning. Personen trenger rådene dine og støtten din, og heldigvis er du der for dem.

Fiskene 19/2-20/3

Fredagen blir kanskje ikke helt som du hadde håpet, men det blir fortsatt en fin dag som byr på både ømhet, oppmerksomhet og masse varme. I dag beveger du deg ut av komfortsonen din for å glede en venn, partner eller slektning.

Powered by Labrador CMS