horoskop

Dagens horoskop: Fredag 23. desember

Slik blir din fredag.

Publisert Sist oppdatert

Væren 21/3-19/4

Du tar et stort skritt fremover i din personlige utvikling når du innrømmer en feil og tar på deg skylden for det i dag. Det høres kanskje enkelt ut, men for Væren er det mye prestisje og stolthet involvert, så det krever mot fra deg å innrømme at du tok feil.

Tyren 20/4-20/5

Fredagen ​​handler om å tenke positivt og ta én ting om gangen. Det er mye å gjøre i dag, og hvis du jobber, kan sykdom ødelegge for deg. Bare bli stående fast på dine prinsipper og prøv å opprettholde ditt gode humør gjennom dagen. Kvelden blir lang, det er mye du vil ta igjen.

Tvillingene 21/5-6/20

Du er lei av en frekk kollega eller slektning som alltid tror de vet best. I dag setter du vedkommende på plass, men det vil ikke være like tilfredsstillende som du hadde håpet på. Kvelden handle om juleforberedelser og familiekos. Det blir en god dag.

Krepsen 21/6-22/7

Unge Krepser er på farten denne fredagen. Det kan både handle om å gå ut på kvelden og henge med venner på dagtid. Litt eldre Krepsen fokuserer mer på jul og på forberedelser. Uansett alder blir det en koselig, men ganske intens fredag.

Løven 23/7-22/8

I dag er det en risiko for at du faller ut med en kollega, slektning eller venn. Det generelle stresset du har følt på i det siste, får deg til å blusse opp av den minste provokasjon og da kan du ikke stoppe deg selv. En ganske intens dag.

Jomfruen 23/8-9/22

Du prøver å ta igjen alt denne dagen før dagen. Det har ikke vært så mye fri som vanlig og det betyr at du må stå for alt fra julevask til å pakke inn gaver i dag. Selv om du er stresset, er du i godt humør og julemusikken kjøres på maksimalt volum.

Vekten 23/9-22/10

Du har litt problemer med å komme i riktig julestemning. Til tross for lussekatter og gløgg er den vanlige julefølelsen fraværende. Kanskje en koselig julefilm kan få deg i riktig stemning denne fredagen. Kvelden handler om å forhandle med en sta slektning.

Skorpionen 23/10-21/11

Du ønsker å få gjort så mye som mulig denne fredagen, så du starter tidlig om morgenen. Det blir en intens dag som dreier seg om ett enkelt ord: jul. I dag lærer nye ting om deg selv og hvordan du reagerer når du er sliten og blir presset.

Skytten 22/11-21/12

Du har allerede vært i helgestemning siden begynnelsen av uken og selv om du har mye å gjøre, prøver du å opprettholde ditt gode humør. I dag får en venn eller kollega problem med en oppgave, så du tar deg tid til å hjelpe hen. Kvelden handler om å kose seg.

Steinbukken 22/12-19/1

I dag har du mange ting du må ta igjen før du kan koble av. Hvis du jobber, blir det en intens og ganske lang dag. På kvelden vil du gjerne pynte deg og føle deg fin. Det blir en koselig kveld som leverer julestemning i massevis.

Vannmannen 20/1-18/2

I dag tukler du gjerne hjemme med litt juleforberedelser hvis du ikke jobber. Har du mulighet til å jobbe hjemmefra, er det lettere for deg å kombinere julen med jobben. I løpet av ettermiddagen er du ute og løper i butikker for å kjøpe den siste julegaven.

Fiskene 19/2-20/3

Du er litt nedfor i dag. Det er så mye du ønsker å ta igjen, men tiden er begrenset og det stresser deg. Ta et par dype åndedrag. Julen blir fin selv om du ikke har tid til å legge i den silda eller stryke juleduken.

Powered by Labrador CMS