Dagens Horoskop: Fredag 22. Oktober

Slik blir din fredag.

Publisert Sist oppdatert

Væren 21/3-19/4

Fredagen blir litt stressende ettersom du som vanlig er ute i siste liten med et prosjekt. Du har alltid hatt vanskelig for å strukturere tiden din godt og det kommer du til å lide litt for i dag. Det er en bra dag for å møte nye mennesker og skape nye kontakter.

Tyren 20/4-20/5

Fredagen handler om å ikke stresse selv om du har mye å gjøre. Du må fokusere på å ta en ting om gangen. Det blir ikke bedre om du stresser over en person som nok en gang er borte. Kvelden handler om familien og familiekos.

Tvillingene 21/5-20/6

Du er litt forsiktig når du legger frem ulike problemer for en sjef. Selv om du synes det er veldig viktig at det blir tatt opp vil du likevel ikke skape problemer for kollegaene dine. Dette er en delikat balansegang. Kvelden vil kunne by på en fest.

Krepsen 21/6-22/7

Du er litt usikker på hvordan du skal reagere på et forslag du får i dag. Det gjelder en person som vil møte deg. Du har alltid vært betatt av dem, men i det siste har du endelig lykkes med å gi litt slipp. Nå når de tar kontakt og vil møtes kommer alle minnene tilbake igjen.

Løven 23/7-22/8

Du kjører på med overtalelsesevne i kombinasjon med sjarm i dag. Det har alltid vært et vinnende konsept som du er god på å utnytte. Du vil få viljen din gjennom og da skyr du ingen midler. Kvelden blir interessant.

Jomfruen 23/8-22/9

Du tviler en hel del men bestemmer deg til slutt for å gjøre slik du hadde tenkt fra begynnelsen av. Tvilen din forsterkes av månens posisjon og den kan forsterkes ytterligere de kommende dagene. Fredagskvelden blir koselig og intim.

Vekten 23/9-22/10

Du har ikke lyst til å fortelle sannheten til en kollega ettersom du vet at de kommer til å bli sinte. Du vil ikke bli involvert i denne konflikten, men samtidig vet du ikke helt hvordan du skal unngå å måtte ta en stilling. Kvelden handler om tillit.

Skorpionen 23/10-21/11

Du tar det roligere enn du bør i dag. Haugen av gjøremål vokser men du vil likevel ikke stresse. For din del er det viktig å få en god start på helgen og du mener at helgen begynner allerede fra fredags formiddag av. Kvelden blir overraskende.

Skytten 22/11-21/12

Du ser ingen begrensninger i dag og det er bra ettersom det kan hjelpe deg videre fremover. For deg finnes det en mening bak alt, så når en kollega blir syk eller fraværende sørger du for å vise frem ferdighetene dine. Du er ikke en person som går glipp av denne typen sjanser.

Steinbukken 22/12-19/1

Det finnes en nervøsitet og en uro i tegnet ditt akkurat nå. Det handler om noe som kommer innen et par uker som vil utfordre posisjonen din. Om du allerede er på toppen har du mer grunn til å bekymre deg enn om du fortsatt sikter oppover. Akkurat nå lykkes du bedre om du har mer å bevise.

Vannmannen 20/1-18/2

På jobben kan det være ganske forvirrende akkurat nå og du føler på behovet for å alltid være tilgjengelig. Samtidig tar du på deg oppgaver som er utenfor ditt vanlige området, og det gir deg bare enda mer hodepine. Kvelden handler om god mat og planlegging.

Fiskene 19/2-20/3

Du er som du er og det verken kan eller bør du endre på. Du setter ned foten når en bekjent prøver å forandre deg og det er helt rett. Om de ikke kan akseptere deg slik du er trenger de ikke være en del av livet ditt.

Powered by Labrador CMS