Dagens horoskop: Fredag 22. juli

Slik blir din fredag.

Publisert Sist oppdatert

Væren 21/3-19/4

Det blir en livlig fredag ​​og en enda mer livlig kveld. Sosialt samvær topper listen over aktiviteter denne dagen. Hva dere gjør er ikke like viktig som det faktum at dere møtes. Dette er personer du har savnet, men som nå er hjemme.

Tyren 20/4-20/5

Du liker fredager, enten du jobber denne helgen eller har fridager å se frem til. For deg er det en spesiell stemning over denne dagen og unner deg noe ekstra, som en god lunsj eller gjennom å gjøre noe gøy på kvelden.

Tvillingene 21/5-6/20

Fredagen ​​handler om å finne det som er riktig. Du har lett etter svaret på dine problemer, men det er først i dag at alle brikkene i puslespillet faller på plass. Du skjønner at du har vært blind for det åpenbare. Kvelden handler om moro.

Krepsen 21/6-22/7

Du er sjelden den som tar sjanser, selv om andre kan oppfatte deg som en risikotaker. Du liker å spille med trygge kort fordi det gir deg en trygghet som du trenger. I dag derimot, tar sjansen ettersom gevinsten, dersom du vinner, er svært høy.

Løven 23/7-22/8

Du møter på helt nye folk i dag, og du vet ikke helt om du liker dem. Det er morsomt og annerledes, men samtidig får de alle varselklokkene dine til å slå alarm, lytt til magefølelsen din, den stemmer vanligvis.

Jomfruen 23/8-9/22

Du er en person som vet hva du vil og når du først har bestemt deg, er det nesten umulig for deg å ombestemme deg. Men i dag beviser du at du kan innse at du gjorde en forhastet beslutning, og deretter endre din mening.

Vekten 23/9-22/10

Det er et herlig tempo i horoskopet ditt denne fredagen. Uansett om du har fri eller jobber, vil du få gjort så mye som mulig. Hvis du har fri, kan det handle om alt fra kulturelle opplevelser til fysisk anstrengelse. Det blir en deilig dag.

Skorpionen 23/10-21/11

Du liker å ha fargerike meninger og noen ganger uttrykker du ting som du virkelig ikke kan stå bak bare for å provosere frem en reaksjon. I dag er et godt eksempel på at du kommer med en uttalelse som vekker sterke følelser hos alle rundt deg.

Skytten 22/11-21/12

Det er ikke mye du kan endre i hverdagen din akkurat nå, med mindre du vil ta ny utdanning, søke ny jobb eller flytte. Er du misfornøyd bør du tenke deg litt om og se fremover, fremfor bare å endre situasjonen du er i akkurat nå.

Steinbukken 22/12-19/1

Det blir en god fredag ​​hvor du endelig begynner å finne din plass i alt som er nytt. Du føler deg tryggere og du tør å ta flere egne initiativer. Din evne til å handle og din positive holdning imponerer. Kvelden handler om å gå ut og ha det gøy.

Vannmannen 20/1-18/2

Akkurat nå har du det vanskelig med folk som snakker før de tenker. En venn eller kollega har en evne til å åpne munnen og plumpe ut med den ene dumheten etter den andre. I dag sier du fra og ber denne personen om å være stille.

Fiskene 19/2-20/3

Fredagen ​​handler om å være på rett sted til rett tid, og det vil vise seg å være ganske vanskelig. Hovedsakelig handler det om å være organisert og å være der i tide. To ting som ikke er Fiskenes sterke side. Prøv å fokusere på det som er viktig.

Powered by Labrador CMS