Dagens horoskop: Fredag 22. april

Slik blir din fredag.

Publisert Sist oppdatert

Væren 21 / 3-19 / 4

Fredag ​​blir en lett dag hvor du nesten ikke anstrenger deg på jobb. Hvis du har fri, sørger du for å nyte dagen ekstra mye. Denne dagen ser ut til å handle om latskap og om å finne tilbake til livsgleden. Kvelden blir skikkelig aktiv og morsom.

Tyren 20 / 4-20 / 5

Du har en god fredag ​​å se frem til. Selvfølgelig er det mye å gjøre, men fredagen er fortsatt litt spesiell. Du setter pris på å komme i gang med en rekke små prosjekter og du benytter også anledningen til å forberede deg på neste uke.

Tvillingene 21 / 5-20 / 6

I dag ​​prøver du å fortelle en hvit løgn, men blir gjennomskuet. Egentlig handler det om at du ikke ønsker å skade vennen din med din ærlige mening, men denne personen kjenner deg for godt til å bli lurt. Dette er en liten greie som kan bli en intern spøk mellom dere i lang tid. Du er rett og slett dårlig til å lyve.

Krepsen 21 / 6-22 / 7

I dag ​​prøver du å ikke bli lei deg når du får et tvilsomt svar på en forespørsel. Du vet at vennen din er en travel person og at denne personen sjelden kan være så impulsiv som deg. Kvelden blir hyggelig og rimelig sosial.

Løven 23 / 7-22 / 8

Du er opptatt med en rekke aktiviteter akkurat nå, så både fredag ​​og resten av helgen går alt for fort. Mange løver ser ut til å være litt forelsket, og det er et dryss av glede over ditt horoskop. Dette er også en god tid for å bli kjent med nye mennesker.

Jomfruen 23 / 8-22 / 9

Du kvier deg for å si hvor mye du misliker en person i din omgangskrets. Selv om det ville vært godt å lette hjertet ditt, vet du at denne typen sladder sjelden blir mellom to personer. I løpet av kvelden får du ganske viktig informasjon.

Vekten 23 / 9-22 / 10

Akkurat nå bruker du alt for mye penger på unødvendige ting. Du har vanskelig for å motstå fine ting, enten du trenger dem eller ikke. Du må rett og slett unngå butikker og nettsider denne fredagen, ellers vil du impulskjøpe noe du verken har råd til eller plass til.

Skorpionen 23 / 10-21-11

Dagen handler om at det er vår og at lyset er tilbake. Du lever ut litt ekstra i dag og noen mennesker kan oppfatte din sosiale væremåte som flørtende. Ikke bry deg med sarkastiske kommentarer fra sjalu mennesker. Nyt livet og det å føle seg verdsatt.

Skytten 22 / 11-21 / 12

Du er litt impulsiv i dag og det gjør at du tar avgjørelser uten å tenke først. Det som kan virke kanon for øyeblikket er kanskje ikke like bra i et lengre perspektiv. Et forslag er at du ventilerer ideene dine med en kollega som er litt mer forsiktig. Kvelden blir morsom.

Steinbukken 22 / 12-19 / 1

Du har planlagt hvert eneste minutt av denne helgen så fredagen består mest av jobb og opplading før alt begynner. Det blir en fin og akkurat passe sosial dag og en koselig kveld hvor du benytter anledningen til å verne om deg selv litt ekstra.

Vannmannen 20 / 1-18 / 2

Du kan være litt provoserende denne fredagen, men det er mest fordi du ikke har tålmodighet til dumme spørsmål. Det er spesielt én kollega som ofte åpner munnen uten å tenke seg om først. Kvelden dreier seg om familien.

Fiskene 19 / 2-20 / 3

På fredagen ​​prøver du å styre unna noe du har planlagt lenge, men det er ikke så lett som du hadde håpet. Noen ganger må du akseptere at et løfte er et løfte. Kvelden handler om forandring og det å vokse som person.

Powered by Labrador CMS