Dagens Horoskop: Fredag 21. januar

Slik blir din fredag.

Publisert Sist oppdatert

Væren 21/3-19/4

Dette ​​blir en ganske fin dag der du har friheten til å disponere tiden din litt som du vil. Du elsker å ha denne typen handlingsfrihet fordi det gir deg inspirasjon til å prøve nye ting. Kvelden blir interessant.

Tyren 20/4-20/5

Fredagen ​​handler om å møte mennesker som betyr mye for deg, men også om å ha det gøy og ta dagen litt som den kommer. Kvelden blir inspirerende og byr på mange nye opplevelser. Du skjemmer deg selv bort.

Tvillingene 21/5-20/6

Du trekker deg unna en kollega som du synes er irriterende. Vedkommende merker at du er avvisende, og blir såret. Mye av forholdet deres er basert på at denne personen nærmest tilber deg, mens du har prøvd å støtte personen så godt du kan

kunnet opp gjennom årene, mest fordi du synes litt synd på dem.

Krepsen 21/6-22/7

Du tillater deg selv å tørre å håpe på kjærlighet, eller i det minste på en vinter-flørt. Nye/gamle følelser våkner til liv når du plutselig støter på en gammel flamme. Om du handler på følelsene dine eller ikke avhenger mest av signalene som den personen sender ut.

Løven 23/7-22/8

Du savner å ha eventyr og liv i hverdagen. Nedstengningen påvirker deg mer negativt enn mange andre. Du føler deg isolert og du lengter etter nye mennesker og ny inspirasjon. Kvelden kan likevel by på en liten anledning til å møte nye mennesker.

Jomfruen 23/8-22/9

I dag er du i godt humør, og smilet ditt er en inspirasjon og kilde til glede for kollegene dine. I løpet av denne dagen møter du en person som er for mye på alle nivåer, men til tross for det, kan du ikke la være å like vedkommende.

Vekten 23/9-22/10

Du ønsker ikke å gi etter i en diskusjon, og det er ganske uvanlig for deg. Vanligvis verdsetter du fred og ro fremfor egne meninger, og du er villig til å gå på kompromiss med ganske mye, for å slippe å gå i krig for det du mener. I dag er situasjonen merkbart annerledes, og du kjemper for det du mener.

Skorpionen 23/10-21-11

Det blir ikke slik du hadde tenkt i dag, men hvis du er åpen kan du finne løsninger på problemer som er langt bedre enn hva du vanligvis ville kommet frem til. Jupiter gir tegnet ditt en evne til å se utover det tradisjonelle, og får deg til å prøve nye ting.

Skytten 22/11-21/12

Du brøler fra det innerste i dag, og det gjør du veldig sjelden. Det handler om at du blir dårlig behandlet av en kollega, og du er lei av at denne personen hele tiden føler de har rett til å kjøre over alt og alle. Det er få som tør å si det til denne personen, men du har tykk hud.

Steinbukken 22/12-19/1

På fredagen ​​er du sammen med en person, og dere planlegger en fest, en tur eller et eventyr. Det blir en morsom og inspirerende dag. Kvelden handler om å gjøre sitt beste, og om å vise hvem du er i en samling av dyktige mennesker. Det lykkes du med.

Vannmannen 20/1-18/2

Du merker at det er en kollega som prøver å ta fra deg litt av din naturlige autoritet ved å hele tiden stille spørsmål ved avgjørelsene dine. Du vet at det ligger i denne personens natur å være trass, men det gjør neppe at du liker vedkommende bedre.

Fiskene 19/2-20/3

Denne fredagen handler om kjærlighet og det å ville skjemme bort noen du er glad i. Det blir en morsom og inspirerende dag, og en romantisk kveld. Du merker at jo mer du gir, jo mer får du igjen. Din venn har en overraskelse til deg som har med helgen å gjøre.

Powered by Labrador CMS