Dagens horoskop: Fredag 20. mai

Slik blir din fredag.

Publisert Sist oppdatert

Væren 21 / 3-19 / 4

Det blir en morsom og innholdsrik fredag ​​både privat og på jobb. Drama og sladder venter på jobben, men det er faktisk mer morsomt enn seriøst. Privat ser du ut til å bli invitert bort på kvelden eller så har du planlagt morsomme aktiviteter.

Tyren 20 / 4-20 / 5

Fredagen ​​blir en blanding av alt. Det blir en reise, men det blir også en dag hvor du kan slappe av og henge med venner og familie. På jobben har du tatt igjen en del ting, og du føler deg ganske fornøyd med din egen gjennomføring.

Tvillingene 21 / 5-20 / 6

I løpet av denne dagen vil du høre noe som egentlig ikke var ment for dine ører. Dette er viktig informasjon og du tenker litt på hvordan du skal håndtere det. Et forslag kan være å bruke helgen og tenke litt mer på hvordan du skal handle. Kvelden blir livlig.

Krepsen 21 / 6-22 / 7

Du har litt vanskelig for å si nei, selv om du er både mentalt og fysisk utslitt. Du trenger litt fred og en hjemmekveld for å lade batteriene, men fredagen din blir mest sannsynligvis både sen og begivenhetsrik i stedet. I løpet av kvelden kan et møte vekke sterke minner.

Løven 23 / 7-22 / 8

Du ser ingen begrensninger akkurat nå, bare muligheter. Det er bra at du er så positiv, samtidig som du kanskje burde tenke på hvordan du holder tritt med alt du planlegger. Du er allerede litt av en tidsoptimist fra før og det blir veldig tydelig når du planlegger dagen med ekstra stramme tidsrammer.

Jomfruen 23 / 8-22 / 9

I dag ​​har du mye å gjøre og stresset tærer på humøret. Du bør ta en tidlig pause dag, sette deg ned og tenke gjennom hvordan du legger opp arbeidet. Kjører du bare videre er risikoen stor for at du gjør feil prioriteringer og dette kan bety overtid for deg. Kvelden handler om din nærmeste familie.

Vekten 23 / 9-22 / 10

Du er i godt humør denne fredagen. Det er så mye å glede seg over i livet ditt akkurat nå, at det meste føles fantastisk. På jobben er det mindre konflikter mellom en rekke kolleger, men ikke engang det kan forstyrre din solfylte holdning. Kvelden handler om kjærlighet.

Skorpionen 23 / 10-21-11

Du har mye å tenke på denne fredagen og det er viktig at du vurderer alternativene dine ordentlig. Det ser ut til å være mye penger involvert i planene dine, og da bør du være sikker på hva du ønsker. Kvelden blir morsom og annerledes.

Skytten 22 / 11-21 / 12

Denne fredagen har du mye energi og sjarmen din sprer glede rundt deg. Akkurat nå er humøret ditt litt lunefullt takket være Jupiters plassering, men i dag er du solen selv. En person har vist en sterk interesse for deg og deres stille frieri fortsetter i dag.

Steinbukken 22 / 12-19 / 1

Det blir en morsom og innholdsrik dag som tapper deg for både energi og følelser. Selv om alt går over all forventning er du ikke vant til å tilbringe så mye tid med folk som du har gjort i det siste. Når du trekker deg unna, blir omgivelsene dine enda mer nysgjerrige på deg.

Vannmannen 20 / 1-18 / 2

Det er så mye å tenke på akkurat nå at tankene svirrer rundt i hodet ditt. Du har vanskelig for å fatte beslutninger om fremtiden fordi det er så mange usikre kort du må vurdere. Du bestemmer seg for å legge alle bekymringer til side og fokusere på en god kveld og en herlig helg i stedet.

Fiskene 19 / 2-20 / 3

Denne dagen dreier seg om visse personer. Det er alltid de samme menneskene som får problemer og det meste av tiden er du der for å hjelpe dem. I dag blir du litt lei av denne destruktive oppførselen så du lar dine venner eller kolleger løse sine egne problemer, mens du bruker dagen på å gjøre noe morsommere.

Powered by Labrador CMS