Dagens Horoskop: Fredag 20. August

Slik blir din fredag.

Publisert Sist oppdatert

Væren 21/3-19/4

I løpet av fredagen prøver du å overtale en venn til å gjøre det rette, men personen er utrolig sta og vil kun se sin egen side og seier. Du blir skuffet, men ikke så overrasket. Det er ikke første gangen vennen din har vært egoistisk. Kvelden handler om en fest eller middag.

Tyren 20/4-20/5

Det blir en rolig og skjønn fredag med en trivelig og sosial avslutning. Du kombinerer ulike interesser denne dagen. Avslutningsvis møter du en venn, og det blir en kveld full av latter og opplysninger. Du kjenner at du går inn i helgen med en herlig positiv energi.

Tvillingene 21/5-20/6

Det finnes ulike måter å se et problem på, og det beste du kan gjøre er å prøve å være positiv. Om du møter hvert hinder med stahet og tro på deg selv, så kommer det meste til å gå din vei. Kvelden handler om vennskap.

Krepsen 21/6-22/7

Du tar en ordentlig kamp mot din egen lathet i dag. Du har tillatt deg selv å være fullstendig fri i løpet av sommeren, men nå begynner hverdagen igjen, og med den følger ansvar. Hele uken har det vært vanskelig å skape rutiner, men i dag tvinger du deg selv til å følge et ganske strengt skjema. Kvelden handler om hjemmekos og om å legge seg tidlig.

Løven 23/7-22/8

Gjennom fredagen prøver du å ha det hyggelig selv om det venter en del kjedelige oppgaver. Du går inn i denne dagen med en positiv holdning og du tvinger deg selv til å beholde den uansett hva slags problem du møter på. En sjef ber deg gjøre noe som egentlig er utenfor dine arbeidsoppgaver. Våg å si nei.

Jomfruen 23/8-22/9

I dag tar du på deg mer ansvar enn du trenger, og det resulterer i at du tvinges til å jobbe lenger. Du pleier ikke å vanskeligheter med å planlegge tiden din. Du har ikke organisert noe særlig i løpet av sommeren, og mangelen på øvelse merkes i dag.

Vekten 23/9-22/10

Du påstår én ting, men mener egentlig noe helt annet. Du har vanskelig for å forklare for deg selv hvorfor du velger å følge de mørke følelsene dine. Du vet bare at magefølelsen din forteller deg at det er det rette å gjøre. Du kommer til å merke at magefølelsen din har helt rett. Kvelden blir opplysende.

Skorpionen 23/10-21/11

I løpet av fredagen prøver du å ta visse forholdsregler, men det går ikke så bra som du skulle ønske. Det handler i stor grad om at du ikke helt vet hva det er du skal være forsiktig med, og da fungerer planen din dårlig. Kvelden handler om å muntre opp en trist venn.

Skytten 22/11-21/12

Du skynder deg fra én oppgave til en annen denne fredagen. Du vil bli klar så tidlig at du kanskje kan gå hjem litt før, men når dagen nærmer seg sin slutt innser du at du har slurvet med visse ting og du blir nødt til å gjøre dem på nytt. Av og til vinner man tid på å være nøye fra starten av.

Steinbukken 22/12-19/1

Denne fredagen er du sosial og nyter av livet. Det finnes noe som ligger og gnager inni deg, men du prøver å koble bort denne hendelsen og fokuserer på det positive i livet ditt i dag. Gjennom ettermiddagen oppdager du at noen flørter med deg.

Vannmannen 20/1-18/2

Du er uvanlig klar over tegn på at noe er galt. Du er bekymret for en yngre slektning eller venn som har gått gjennom en del vanskelige prøvelser i det siste. Du vat at personen er sterk men du vet ikke hvor sterk. I dag får du nok en gang bevis på at det er skikkelig vinnerskalle du har med og gjøre.

Fiskene 19/2-20/3

Dagen går i et lett tempo og du rekker det du skal, men ikke mer. Du vil gjerne ligge et steg foran, men bristen på rutiner etter sommerferien gjør at du ikke helt får det til så godt som du pleier. Kvelden kan bli herlig romantisk.

Powered by Labrador CMS