Dagens horoskop: Fredag 2. september

Slik blir din fredag.

Publisert Sist oppdatert

Væren 21/3-19/4

Du venter på en avgjørelse før du tar en beslutning om situasjonen din. Du må ha klar beskjed før du kan begynne å analysere hvilke konsekvenser det får for deg. I dag får du sannsynligvis informasjonen du trenger for å begynne å planlegge fremover.

Tyren 20/4-20/5

Det er endelig fredag, og som du har lengtet. Det er lenge siden du glitret like mye som du gjør i dag. Det er noe spontant og varmt i horoskopet ditt som får alle rundt deg å like deg i dag. Dagen går fort og kvelden byr på klassisk fredagskos.

Tvillingene 21/5-6/20

Du er flink til å ha en ide om hva som er rett, men dårligere til å vite hva som er galt. Tvillingene har en ganske betydelig gråsone hvor mange semi-etiske løsninger på problemer finnes. Du er flink til å presse grensen når det passer deg og det gjør du i dag.

Krepsen 21/6-22/7

Du vet at du er ute på glatt is, men du har bestemt deg for noe du har vanskelig for å trekke deg tilbake fra. Stol på magefølelsen din, den vil veilede deg gjennom denne litt delikate saken. Kvelden blir morsom, men ganske annerledes og veldig sen.

Løven 23/7-22/8

Du er helt sprudlende av glede denne fredagen. Du har veldig morsomme aktiviteter planlagt i helgen, og du vil virkelig at dagen skal gå raskt. Bortsett fra et par mindre uhell, går dagen bra. Kvelden blir nydelig.

Jomfruen 23/8-9/22

Som singel forventer du ikke å møte noen akkurat nå. Du har så mye på gang i livet ditt at det ville være svært upassende å måtte presse inn en person til. Derfor er du litt sjokkert over reaksjonen kroppen din får når du møter et nytt bekjentskap eller kollega i dag.

Vekten 23/9-22/10

Du har vanskelig for å si nei til en sjef selv om det tvinger deg til å jobbe overtid. Denne personen har en måte å få deg til å alltid svare ja, uansett hva du har tenkt i forkant. Du er ikke klar over det, men vedkommende er en mester i å manipulere mennesker.

Skorpionen 23/10-21/11

Du skjønner at du tar feil og det gjør deg sint på deg selv. Dette er andre gang på veldig kort tid at du gjør en feil som du ikke burde gjøre. Husk at du er like menneskelig som alle andre og at alle gjør feil noen ganger, også du. Svelg din stolthet.

Skytten 22/11-21/12

I løpet av denne fredagen prøver du å ordne opp i et personlig problem med vennen din, men det går ikke så knirkefritt som du hadde håpet. Det er for mange følelser for at det skal være mulig å løse dette dilemmaet på en enkel måte. Kanskje det er bedre at du venter litt.

Steinbukken 22/12-19/1

Fredagen ​​handler om å forberede seg og være i toppform. Selv om du er nervøs og føler deg litt uerfaren, vet du at du kan mer enn andre vet om, og i dag finjusterer du før helgen. Du er fornøyd med dine resultater.

Vannmannen 20/1-18/2

Du er mye ute i frisk luft i dag og det gjør deg godt. Etter en lang periode med hardt arbeid, har du innsett verdien av å ta fri og gjøre noe du elsker. Gjennom å komme vekk fra hverdagen, om så bare for noen få timer, vil hjelpe deg med å fylle deg opp energilageret ditt.

Fiskene 19/2-20/3

Fredagen ​​handler om å ikke argumentere mot, selv om det er veldig fristende noen ganger. Du har en sjef eller kollega som kan være veldig sta og det beste du kan gjøre i dag er å stryke med hår. Kvelden handler om kjærlighet, vennskap og god mat.

Powered by Labrador CMS