Dagens horoskop: Fredag 18. november

Slik blir din fredag.

Publisert Sist oppdatert

Væren 21/3-19/4

Det er gode muligheter for deg til å gjøre noe du aldri har prøvd før denne fredagen, og det er med på å gjøre det til en veldig morsom dag. For deg handler det om å få muligheten til å tenke litt mer kreativt enn vanlig. Kvelden handler om vennskap.

Tyren 20/4-20/5

Du vil virkelig overraske noen denne fredagen. Det kan være partneren din, et barn eller en venn. For deg er halve moroa å se hvordan vedkommende lyser opp av litt ekstra omsorg. Kvelden blir koselig og passe aktiv. Du samler dem du elsker rundt deg.

Tvillingene 21/5-6/20

Du har en evne til å opprøre en kollega akkurat nå uten egentlig å vite hva det er du gjør feil. Det kan handle om din måte å håndtere problemer på, det faktum at du ikke stresser selv om dere har mye å gjøre, eller at det rett og slett er et spørsmål om personlig kjemi.

Krepsen 21/6-22/7

Du holder hemmelighetene dine for deg selv, og det er en bragd for en Kreps. Du vet at du er flink til å sladre, men akkurat nå ser du verdien av ikke å gjøre det. Det handler dels om lojalitet men også om å ville bevise at du er god til å holde på en hemmelighet.

Løven 23/7-22/8

Du kan, du vil og du tør, er vanligvis ditt mantra, men ikke i dag. Da verken vil eller kan noe som helst, og tør heller ikke satse fullt ut. Det er for mye som kan gå galt, og akkurat nå kan du ikke håndtere flere tilbakeslag. Du må få en positiv trend i livet ditt, om så bare for en stund.

Jomfruen 23/8-9/22

Du får en mulighet til å reise, men spørsmålet er om du tar den. Den praktiske jomfruen sier sjelden ja til ting spontant, men trenger tid til å tenke. I dette tilfellet kan muligheten gå deg forbi hvis du ikke handler raskt, men samtidig er det viktig at du er komfortabel med situasjonen.

Vekten 23/9-22/10

I dag er du som en fresende katt på et varmt blikktak. Alle som kommer nær deg får høre det, uansett om de fortjener det eller ikke. Ditt dårlige humør oppstår grunnet en påvirkning fra Pluto, og den vil myke opp og deretter gå over, men det tar tid.

Skorpionen 23/10-21/11

I løpet av denne fredagen er du virkelig morsom og tuller med alle du møter. Du prøver virkelig hardt for å få folk til å like deg. Det handler både om at du ønsker å bli verdsatt, men også at det er fordeler med å være populær.

Skytten 22/11-21/12

Fredagen ​​handler om å ha det hyggelig og unne seg det lille ekstra. Det kan være alt fra en lang lunsj med kollegaer til fredagskos med familien. Det viktigste for deg denne dagen er at du ikke stresser og at du har tid til å nyte dagen.

Steinbukken 22/12-19/1

Det er humoren din som triumferer over sinnet ditt i dag. Når du innser ironien i den situasjonen du befinner deg i, kan du ikke la være å smile. Du kan si hva du vil om Steinbukken, men du gir aldri opp og det beviser du i dag. Du er en ekte vinner.

Vannmannen 20/1-18/2

I løpet av fredagen prøver du å bli ferdig med oppgavene litt tidligere. For det første har du noen å forholde deg til hjemme, men du vil også finne på noe gøy eller ha tid til en hobby på ettermiddagen. Det blir en god start på helgen og en morsom avslutning på denne uken.

Fiskene 19/2-20/3

Det er få mennesker som kan konkurrere med din flyt akkurat nå. Alt du gjør går bra og når du ikke vet hvordan du skal handle, ser det ut til at ting ordner seg likevel. Det gjør at du nesten alltid er i godt humør og det skaper igjen en god stemning rundt deg.

Powered by Labrador CMS