Dagens horoskop: Fredag 18. mars

Slik blir din fredag.

Publisert Sist oppdatert

Væren 21 / 3-19 / 4

Fredagen ​​handler om å ha det gøy, enten du jobber eller ikke. Det er en glede og en herlig energi i horoskopet ditt som du tar med deg inn i helgen. For single kan denne dagen by på en het flørt.

Tyren 20 / 4-20 / 5

Du er litt nervøs for en jobb du har gjort, men det er bare positive tilbakemeldinger til din overraskelse. På

på kvelden vil du ta det med ro. Du lader opp til helgen fordi du vet at det vil by på en ganske travel timeplan. Det blir en koselig fredag.

Tvillingene 21 / 5-20 / 6

Denne fredagen prøver du å få gjort visse oppgaver så tidlig som mulig. Din idé er at hvis du bare å har igjen ting som du egentlig ikke trenger å fullføre på slutten dagen, vil gjøre det lettere å pakke og dra hjem når tiden er inne. Det siste du vil er å jobbe overtid, fordi du har planer for kvelden.

Krepsen 21 / 6-22 / 7

Du skjønner at du ikke har gjort en så god jobb som du håpet på når du får tilbakemeldinger i dag. Det handler ikke om at du ikke gjorde ditt beste, men at du burde ha forberedt deg litt mer før du begynte på dette prosjektet. Kvelden handler om sterke og kanskje litt varme følelser.

Løven 23 / 7-22 / 8

Du trekker deg unna en person du er sint på og vedkommende forstår ikke hva som skjer. Faktisk bør du prøve å være mer åpen med hvordan du har det, men du synes det er vanskelig å snakke om denne typen følelser. Kvelden blir interessant.

Jomfruen 23 / 8-22 / 9

Du har ikke forstått at du har gjort en feil, så du blir trist når du blir kritisert for feilen din. Du tenker at ansvaret bør ligge på læreren fremfor eleven. Kvelden blir morsom, stimulerende og litt utfordrende.

Vekten 23 / 9-22 / 10

I dag ​​prøver du å se om du kan få hjelp, men du oppdager at ingen er villige til å gjøre noe ekstra så nærme helgen, derfor blir det du som må legge inn det lille ekstra selv. På ettermiddagen får du en positiv

melding som du tar med deg inn i helgen.

Skorpionen 23 / 10-21-11

Du tar deg sammen for å innrømme at du tok feil. Skorpionen ser på seg selv som en pioner og en som ligger i forkant på det meste, så det vil være skuffende å innse at den nye ideen du har kanskje ikke er så revolusjonerende likevel. Kvelden blir morsom og kan by på litt romantikk.

Skytten 22 / 11-21 / 12

Du har vanskelig for å avgjøre om en kollega er seriøs eller fleiper. Vedkommende er ikke så lett å lese som du hadde ønsket, og det er vanskelig å avsløre noen med et så godt pokerfjes som denne personen har. I løpet av kvelden får du høre fra en savnet og etterlengtet venn.

Steinbukken 22 / 12-19 / 1

Du er litt sint på deg selv for at du ikke tok sjansen som ble servert på sølvfat. Når denne muligheten kom på bordet var det din lave selvtillit som stoppet deg fra å ta den. Nå som du tror mer på deg selv, har du ikke tenkt å gjenta den feilen, noe du beviser i dag.

Vannmannen 20 / 1-18 / 2

Du er på et bra sted i livet ditt akkurat nå. Selv om det er noen ting som irriterer deg både hjemme og på

jobb, nyter du hverdagen de aller fleste dager. Denne fredagen blir uvanlig harmonisk og kvelden byr på en hyggelig samtale og god mat.

Fiskene 19 / 2-20 / 3

Du unngår et tema fordi du vet at det ofte fører til heftige diskusjoner. Taktikken din er å tie problemet til stillhet fremfor å håndtere det. Akkurat nå kan du ikke legge energi i konflikter. På kvelden omgås du med en nær venn og du liker å bare være dere to.

Powered by Labrador CMS