Dagens horoskop: Fredag 18. februar

Slik blir din fredag.

Publisert Sist oppdatert

Væren 21 / 3-19 / 4

Fredagen ​​blir en intens dag hvor du får tid til både ting som har med jobb og private ting å gjøre. Denne dagen handler om å bli kjent med en større gruppe og om å tilpasse seg til nye miljøer.

Tyren 20 / 4-20 / 5

Dagen handler om å ikke se problemer, bare muligheter. Du er i godt humør, føler deg uvanlig pen og nesten litt flørtete i humøret. Kvelden handler om god mat, vakre omgivelser, vennskap og sladder.

Tvillingene 21 / 5-20 / 6

Du har fått dårlig samvittighet for alt du har lyst til å gjøre, men som du ikke hadde mulighet til å gjøre ferdig denne uken. Du har to valg i dag. Å gjøre så mye du kan, for deretter å droppe over den dårlige samvittigheten og ta helg, eller å jobbe over så lenge det er nødvendig. Kvelden byr på nyheter.

Krepsen 21 / 6-22 / 7

Denne fredagen vil du ikke jobbe med en bestemt person fordi deres tendenser ofte trekker ned ditt humør. Du bytter heller til mer kjedelige oppgaver med en morsommere kollega enn å jobbe med denne personen. Kvelden vil være overraskende.

Løven 23 / 7-22 / 8

Du har en fantastisk dag hvor du bare må nyte og ikke stille for høye krav. Hvis du tillater deg selv å bare ha det gøy og ikke tenker over hva folk rundt deg sier eller gjør, så du har en morsom fredag ​​å se frem til.

Jomfruen 23 / 8-22 / 9

Du kan bli litt irritert i dag, men det handler i hovedsak om at du ikke lykkes med alt du satser på. Du stiller for høye krav til deg selv, slik at du på slutten av uken knapt har energi igjen. Tillat deg selv et lavere tempo.

Vekten 23 / 9-22 / 10

Du er den du er, så prøv å ikke forandre deg bare fordi andre ikke er som deg. Tro på deg selv, stå

opp for dine meninger og ikke vær redd for å være ukomfortabel. Du har lov til å stille spørsmål. Kvelden handler om vennskap.

Skorpionen 23 / 10-21-11

Du kan være litt sint noen ganger, og det er du i dag. Du opplever at noen kollegaer ikke hører på deg og

det gjør deg frustrert. Prøv å ta et dypt pust når sinnet kommer og banker på. Kvelden handler om god mat og venner.

Skytten 22 / 11-21 / 12

Du er litt rampete i dag, og det gjør at du skiller deg ut fra mengden. Du sier og gjør ting som er ukarakteristisk for deg, og du synes det er fantastisk befriende å skille seg ut på denne måten. Kvelden blir festlig og ganske sen.

Steinbukken 22 / 12-19 / 1

I dag ​​benytter du anledningen til å gjøre ting du liker. Det kan ha med sport, helse eller generell velvære å gjøre. Mye av denne dagen dreier seg om mat og å ha det gøy. Kvelden blir litt for sen for din smak.

Vannmannen 20 / 1-18 / 2

Du blir irritert på en kollega som bevisst kompliserer situasjonen for deg. Vedkommende har ingen anelse

hvordan de skal opptre i sosiale situasjoner og plumper derfor ut med ting som du må glatte over. Kvelden blir bedre enn dagen.

Fiskene 19 / 2-20 / 3

Du har en tendens til å bli opprørt over små ting i dag. Det kan dreie seg om alt fra en ung persons investering til sjefens måte å heve øyenbrynene på. Kanskje du burde tenke deg om det er du som er litt følsom, heller enn at alle andre gjør feil.

Powered by Labrador CMS