Dagens horoskop: Fredag 17. juni

Slik blir din fredag.

Publisert Sist oppdatert

Væren 21 / 3-19 / 4

Fredagen blir utfordrende, men lærerik. Du har muligheten til å sette en bestemt person på plass i dag, og den for god til ikke å gripe. På ettermiddagen får du muligheten til å gjøre en god sommerdeal. Du går sjelden på sånt, men i dag tar du sjansen.

Tyren 20 / 4-20 / 5

Du har vanskelig for å resonnere med en ung kollega. Dere ser ting på så forskjellige måter at det blir vanskelig å møtes på midten. Det du kan gjøre er å spille kortet for mer erfaring og bedre grunnleggende ferdigheter. Noen ganger er det viktig å markere sitt territorium.

Tvillingene 21 / 5-20 / 6

Du trekker deg unna en person som har såret deg. Selv om du vet at vedkommende ikke sa eller gjorde noe for å gjøre deg trist med vilje, så endrer ikke det utfallet av det som ble gjort. Du kan være ganske langsint når du først blir såret.

Krepsen 21 / 6-22 / 7

Du elsker fredager og denne fredagen er intet unntak. Det er en positiv energi i denne dagen som gjør at det meste av det du tar for deg flyter. Denne dagen handler om presisjon, motivasjon og å ha det skikkelig moro.

Løven 23 / 7-22 / 8

Du har mye å stå i denne fredagen og det er viktig å planlegger dagen godt, slik at du ikke havner etter. Du har en evne til å tro at du kan og klarer mer enn det du gjør. Kvelden handler om et etterlengtet besøk, vennskap og kanskje kjærlighet.

Jomfruen 23 / 8-22 / 9

Du er bestemt i dag. Med all jordens stahet bak deg, takler du utfordringer annerledes og du lykkes over all forventning. I dag har du en avtale med en kollega som du synes begynner å bli litt vanskelig. Kvelden blir morsom og utfordrende.

Vekten 23 / 9-22 / 10

Det er mye vilje, men ikke så mye energi i horoskopet ditt akkurat nå. Du tar hele tiden på deg nye ting, men når det kommer til stykket er du for trøtt og må trekke deg. Kvelden handler om en venninne og hennes behov for å lyve.

Skorpionen 23 / 10-21 / 11

Det er ingen restriksjoner i dag. Du kan ønske og administrere så mye mer enn du tror, du må bare tørre å satse. Noen ganger lider du av en dårlig selvtillit og da hemmer du deg selv. Kvelden handler om å motivere seg selv og om vennskap.

Skytten 22 / 11-21 / 12

Det blir en lang dag og en enda lengre kveld, så sørg for å være uthvilt. Det du trenger i dag er å finne et tempo som lar deg produsere effektivt uten å gå tom for energi. Kvelden blir mildt sagt interessant og lærerik.

Steinbukken 22 / 12-19 / 1

På fredag ​​er du nervøs og litt stressa. Du står overfor en utfordring denne helgen og det er først i dag det begynner å gå opp for deg. Så langt har du fortrengt alt og eksistert i nåtiden, men nå er virkeligheten i ferd med å ta deg igjen. Kvelden blir morsom.

Vannmannen 20 / 1-18 / 2

Det er mye energi i horoskopet ditt og du sørger for at ting blir gjort. Din evne til å engasjere omgivelsene dine i prosjektet gjør det morsommere. Kvelden handler om vennskap, om å nyte livet og om å ta det med ro.

Fiskene 19 / 2-20 / 3

Du trekker deg i dag. Ditt behov for å være i fred er sjelden så stort som akkurat nå. Du blir påvirket av Månen som kan gjøre deg tidvis ensom. Kvelden blir rolig og harmonisk.

Powered by Labrador CMS