Dagens Horoskop: Fredag 17. desember

Slik blir din fredag.

Publisert Sist oppdatert

Væren 21/3-19/4

Du går inn med alt du har i dag. Det handler om venner, fest og om å kose seg litt ekstra. Du er bekymret for hvordan de nye restriksjonene påvirker tiden fremover, så du ønsker å presse ut så mye av denne dagen som mulig.

Tyren 20/4-20/5

Fredagen blir roligere og du vil merke en endring i menneskene rundt deg. Flere jobber hjemmefra og flere unngår å møte folk de ikke kjenner. Som Tyr har du ofte en ganske begrenset omgangskrets slik at du ikke påvirkes like sterkt som andre av det som skjer rundt deg.

Tvillingene 21/5-20/6

Denne dagen blir ganske stressende og det er en risiko for at du ikke vil rekke noe du har lovet på kvelden. Du føler deg litt kjip hvis du avlyser, men samtidig vet du at du må lytte til kroppen din.

Krepsen 21/6-22/7

Fredagen ​​handler om å være sammen med noen få utvalgte personer. Både på jobb og privat holder du deg litt for deg selv. Det har vært mye i det siste og du har behov for å tenke over dine valg og handlinger i fred og ro.

Løven 23/7-22/8

Det er et spørsmål som du bør finne ut av før det fører til enda flere misforståelser. Du har en evne til å bli dratt inn i kampens hete billedlig talt, og det gjør at du ikke legger merke til at du har krysset en grense før det er for sent.

Jomfruen 23/8-22/9

På fredagen ​​prøver du å slappe av og fokusere på nuet, selv om du venter nervøst på en beskjed. Du har vanskelig for å konsentrere deg når tankene svirrer i hodet slik de gjør akkurat nå. Dette er en god øvelse for deg. Kvelden blir litt lettere.

Vekten 23/9-22/10

Du er inne i en periode hvor du er trøtt på dagen. Du trenger en siesta mellom ett og to, men det er sjelden du har mulighet til å ta en lur på den tiden. Prøv å komme deg litt ut i løpet av timene med dagslys. Dette gir deg verdifull energi.

Skorpionen 23/10-21-11

Du har en tendens til å bli viklet inn i situasjoner du ikke engang burde være involvert i. Det er din nysgjerrighet kombinert med et ønske om å alltid vite som gjør at du havner i disse situasjonene. I dag ender du opp i limet igjen.

Skytten 22/11-21/12

Du er sliten og det gjør deg gretten, noe som fører til at du freser til feil person. De fleste rundt deg har lært å håndtere ditt lunefulle humør, men dette er et nytt bekjentskap som ikke tåler å behandlet slik.

Steinbukken 22/12-19/1

På fredagen ​​puster du virkelig lettet ut, i hvert fall når du stempler ut for dagen. Dette var egentlig den siste intense uken før jul. Det kan fortsatt være småting her og der, men ingenting du ikke takler. Du legger merke til at også omgivelsene dine har sakket ned tempo nå. Kvelden handler enten om en fest, eller å være med familien.

Vannmannen 20/1-18/2

I løpet av denne dagen har du en del du skal gjøre, og det er viktig at du kommer i mål, ellers må du jobbe i helgen og det vil du ikke. Denne dagen dreier seg om jul, matlaging og hjemmekos.

Fiskene 19/2-20/3

Du er sint på en person fordi du tror vedkommende ikke støtter deg på den måten de burde. Dere to går langt tilbake og derfor føler du deg litt ekstra skuffet når denne personen ikke er på din side. Kvelden handler om å være modig og tørre å spørre.

Powered by Labrador CMS