Dagens Horoskop: Fredag 16. Juli

Slik blir din fredag.

Publisert Sist oppdatert

Væren 21/3-19/4

Gjennom fredagen har du vanskelig for å ta en avgjørelse angående framtiden. Du vil gjerne ta deg tid til å tenke over det, men i akkurat dette tilfellet gjør et visst tidspress det vanskelig å ikke stresse. På kvelden får du et svært godt råd av en slektning som har gått gjennom en lignende situasjon.

Tyren 20/4-20/5

Du har en del ting du bør ta tak i men du velger bevisst å utsette det litt til ettersom det er fredag, og fredager skal være morsomme, ikke stressende. Du vet at du kommer til å få mer å gjøre til helgen eller den kommende uken, men du synes det er verdt det. En skikkelig bra fredag ligger foran deg.

Tvillingene 21/5-20/6

Det finnes få mennesker som kan være like lunefulle i temperamentet sitt som du kan. Du kan snu fra sint til glad og motsatt på brøkdelen av et sekund. I dag skremmer du en ganske ny bekjent med uberegneligheten. Personen er ikke vant til så varierende temperament.

Krepsen 21/6-22/7

Dagen begynner ganske intenst, men avsluttes i et rolig tempo. Om du oppsummerer dagen har den vært bra, men det finnes perioder hvor du er veldig stresset og da er risikoen for at du freser litt vel mye til personer rundt deg stor.

Løven 23/7-22/8

Du har evnen til å sjarmere alle rundt deg i dag, og det er et talent som vil komme til nytte. Du vet hvordan du skal utnytte fordelene dine, men du kan også være veldig empatisk og hjelpsom. Dette prøver du å vise idag.

Jomfruen 23/8-22/9

Dagen handler om tempo og kjappe avgjørelser. Vanligvis mener du at for raske beslutninger kun resulterer i rot og mer arbeid, men i dag er du på hugget og da går det unna. En gammel konflikt mellom deg og en kollega eller slektning kommer fram igjen idag.

Vekten 23/9-22/10

Du verger deg litt for å være helt ærlig, noe som er ganske uvanlig for den oppriktige vekten. Det som kan få deg til å lyve eller komme med en liten hvit løgn er risikoen for å starte en langvarig konflikt. I dag kan du justere prinsippene dine for å beholde roen.

Skorpionen 23/10-21/11

Dagen handler om å gjøre det rette. Du er en person som avskyr å stå i gjeld til noen og akkurat nå synes du at du står i gjeld til en venn. I dag får du muligheten til å betale tilbake eller gjenopprette balansen, og det gjør du mer enn gjerne. Kvelden handler om å omgås og ha det hyggelig.

Skytten 22/11-21/12

Du har en del ting du må bli ferdig med, men da gjelder det å ha et ganske høyt tempo allerede fra morgenen. Du pleier ikke være så spesielt organisert, men det er for din egen del, og da skjerper du deg. En del sladder får deg til å heve øyenbrynene.

Steinbukken 22/12-19/1

I løpet av fredagen får du muligheten til å gjøre noe du synes er veldig hyggelig. Det kan være å omgås med bekjente eller familien, eller bare kose deg med bestevennen. Uansett blir det en herlig dag som for din del går i et unormalt rolig tempo.

Vannmannen 20/1-18/2

Du gruer deg litt til å dra på jobben i dag. Om du har muligheten jobber du gjerne hjemmefra ettersom du vet at det innebærer færre distraksjoner, og muligheten for å kunne slutte litt tidligere. På kvelden vil du gjerne treffe venner.

Fiskene 19/2-20/3

Gjennom fredagen stresser du over å ikke rekke alt du har planlagt. Du kan ha litt vel mange jern i ilden av og til, og det er tilfellet nå. Kvelden handler om kjærlighet, om å bekjenne farge men fremfor alt å nyte sommeren.

Powered by Labrador CMS