horoskop

Dagens horoskop: Fredag 16. desember

Slik blir din fredag.

Publisert Sist oppdatert

Væren 21/3-19/4

Det er bare litt over en uke til jul og denne fredagen kan du lide av litt lett panikk. Du har ikke engang begynt å tenke på julegaver, og med alt som skjer på jobb er det vanskelig å gå ut og handle om kveldene. Du føler at du må ha en plan.

Tyren 20/4-20/5

Denne fredagen handler om å ha struktur og å kunne møte etterspørselen som er til arbeidet ditt. Heldigvis har du god kontroll over situasjonen og det beviser du i dag. Kvelden blir koselig, rolig og sosial på samme tid.

Tvillingene 21/5-6/20

Du er lei av at folk har fordommer mot deg, men samtidig har du selv ofte fordommer mot andre. Det blir litt som å kaste stein i et glasshus. Så her er det bedre om du korrigerer dine egne forutsetninger før du slår ned på andre. Kvelden blir sen, men veldig morsom.

Krepsen 21/6-22/7

I dag prøver du å få frem din romantiske side, i hvert fall hvis du er i et forhold. Du kan være veldig omtenksom og søt når du legger den siden til, og i dag vil du vise frem følelsene dine. Kvelden kan være overraskende på mange forskjellige måter.

Løven 23/7-22/8

Du nyter godt at det er fredag. Dette er en av de beste dagene for deg. Du liker å ha det travelt og du sørger for å booke inn nesten hvert minutt du har ledig. En slektning prøver å få deg til å slappe av litt mer slik at du får tid til å lade opp batteriene dine.

Jomfruen 23/8-9/22

Det er mye aktivitet hos deg og du sørger for å ha høyt tempo hele veien denne dagen. På jobben er du usedvanlig effektiv, men også veldig sosial. Du sjarmerer kollegene dine med smarte kommentarer og humor. Kvelden handler om moro.

Vekten 23/9-22/10

I løpet av fredagen prøver du å mekle en konflikt på jobben. Dette er en infisert situasjon som har eskalert nylig. Nå har ting gått så langt at det påvirker mer enn de direkte involverte. Du er god på denne typen dilemma.

Skorpionen 23/10-21/11

I løpet av fredagen prøver du å bremse litt. Selv om du har mye å gjøre, vil du ikke stresse fordi det ødelegger helgen. Du trenger å være mentalt klar for helgen når du går hjem for dagen og det er noe du ikke har tenkt å gå på akkord med.

Skytten 22/11-21/12

Å bli sint vil neppe hjelpe deg i dag. Prøv å kontrollere følelsene dine og se på situasjonen med litt mer objektive øyne. Du vil innse at det er mer under overflaten enn du tror. Kvelden handler om kjærlighet, vennskap og å være der for hverandre.

Steinbukken 22/12-19/1

Uansett om du jobber eller har fri liker du fredager litt ekstra godt. I dag har du både koselige ting og litt mer utfordrende oppgaver planlagt. Trikset ditt er å veksle moro med kjedelig, det blir bra. Kvelden byr på god mat, hyggelig selskap og sladder.

Vannmannen 20/1-18/2

Du er opptatt av å gjøre et godt inntrykk i dag. Det kan være et jobbintervju, en presentasjon eller bare et møte med en leder. Uansett hva det er, så vil du vise at du er en person man bør legge merke til. Kvelden blir vellykket, men veldig sen.

Fiskene 19/2-20/3

I dag vil du avslutte arbeidet tidlig. Du har planer, enten for kvelden eller hele helgen. Det du ønsker er å rekke å både hvile og gjøre deg klar før det er tid for å skinne. I dag er det noen du virkelig ønsker å gjøre et sterkt inntrykk på.

Powered by Labrador CMS