Dagens horoskop: Fredag 15. september

Slik blir din fredag.

Publisert Sist oppdatert

Væren 21/3-19/4

Fredagen ​​handler om å ha et driv på jobb, noe som du vanligvis ikke har noen problemer med. Akkurat nå nøler du mye på grunn av påvirkning fra Vekten og det betyr at ditt lederskap ikke vil være så friksjonsfritt som det pleier å være.

Tyren 20/4-20/5

Fredagen blir kort arbeidsmessig, men lang hvis du regner med antall timer du er våken. Du har mange ting du ønsker å få gjort, men av en eller annen grunn blir du tvunget til inaktivitet i flere timer og det kan gjøre deg frustrert. Kvelden blir hyggelig og sosial.

Tvillingene 21/5-6/20

Det er ikke noe bedre enn å få ros for noe du har jobbet hardt med i lang tid. Å bli sett, lagt merke til og opphøyd gjør deg varm til sjelen. Kvelden blir interessant og byr på mange nyheter som har med et ungt menneske å gjøre.

Krepsen 21/6-22/7

Du kan, du vil og du fullføre et prosjekt du har påtatt deg. Denne tvilen som har sneket seg inn i horoskopet ditt handler mer om å ikke vite hvordan du går frem enn hvis du ikke vil fullføre. Våg å spørre om veiledning.

Løven 23/7-22/8

Denne fredagen handler mer om kvelden enn om dagen. Du har en aktivitet du gleder deg til. Det kan være å gå ut, henge med venner, gå på fest eller middag. Kvelden blir akkurat så gøy som du har håpet på. Du nyter til det fulle.

Jomfruen 23/8-9/22

I løpet av fredagen prøver du å få fart på en person som kanskje er litt sta i starten. Vedkommende har mye kompetanse og erfaring, men er ganske treg. Kvelden blir morsom og litt utfordrende, spesielt for jomfruer født tidlig i perioden.

Vekten 23/9-22/10

Du ser at du ikke vil lykkes med å overbevise en venn om at de er ute på glatt is, men det stopper deg ikke fra å prøve. Du ser på det som en nødvendighet å gjøre det du kan for å forhindre at vennen din gjør en forferdelig feil.

Skorpionen 23/10-21/11

Du kan være både rask og veldig presis når du vil, og det vil du i dag. Du arbeider i et forrykende tempo og det får alle andre til å virke litt slappe i sammenligning. Kvelden handler om å være sosial, om å møte mennesker du er glad i og om å ha det gøy.

Skytten 22/11-21/12

Du sier ifra ordentlig i dag, og det overrasker en venn fordi du sjelden gjør det på denne måten. Selv om du kan bli sint, varer det ikke så lenge, men i dag er du ikke sint – du er rasende, og det er en vesentlig forskjell.

Steinbukken 22/12-19/1

I dag ​​forbereder du deg mentalt på en travel og morsom helg. Det er mye som står på spill og mye du ønsker å bevise, samtidig som du føler på en positiv forventning og god selvtillit. Kvelden handler om familie og om god mat.

Vannmannen 20/1-18/2

Du fisker etter et kompliment, men det er ikke så lett som du hadde håpet. Dette gjelder en person det er vanskelig å sjarmere og som ikke er raus med sine superlativer. En bekjent ønsker å møtes og kanskje spise middag sammen. Du vil bli litt overrasket over forslaget.

Fiskene 19/2-20/3

I løpet av fredagen prøver du å bli ferdig i god tid slik at du kan snike deg hjem litt tidligere eller i det minste slippe å jobbe overtid. Det blir en god og rimelig produktiv dag hvor du får gjort mye uten å stresse. Kvelden ser ut til å kunne by på romantikk eller flørting.

Powered by Labrador CMS