Dagens horoskop: Fredag 15. april

Slik blir din fredag.

Publisert Sist oppdatert

Væren 21 / 3-19 / 4

Fredagen handler om sosialt samvær, men den kan også by på en kortere eller litt lengre tur. I dag åpner du deg på en måte du ikke har gjort på lenge. Du føler at de du omgås kan du stole på, og at de kan forstå problemene du går gjennom akkurat nå.

Tyren 20 / 4-20 / 5

Fredagen ​​er uvanlig stille og det gir deg mer tid enn du vil til å bekymre deg og gruble over fremtiden. Du forutser endringer og som Tyren er du alltid skeptisk til at ting endrer seg. Slutt å bekymre deg. Du vil merke at det som skjer er det absolutt beste som kan skje deg.

Tvillingene 21 / 5-20 / 6

Det er en sorg og en mangel i horoskopet ditt som blir litt sterkere i år. I dag ser det ut til å være en minnedag eller noe lignende. Tillat deg selv å være trist. Sorgen må eksistere for at du skal motta muligheten til å helbrede og gå videre. Det blir en omtenksom og rolig dag.

Krepsen 21 / 6-22 / 7

Du er i full fart i livet ditt akkurat nå, og det er en beskyttende mekanisme. Det vet du hvis du stopper opp og kjenner etter er det en risiko for at du vil gjøre noe du egentlig ikke vil, bare fordi sterke følelser tar overhånd. Akkurat nå påvirker Månen deg ekstra mye og forsterker alle følelser i horoskopet ditt.

Løven 23 / 7-22 / 8

Fredagen går sakte enten du prøver å være aktiv eller om du bare tar det med ro. Det blir en dag som dreier seg mer om familie enn om vennene dine. I løpet av denne dagen venter nyheter av noe slag. Det er nyheter som påvirker deg indirekte, men som likevel kan vekke sterke følelser.

Jomfruen 23 / 8-22 / 9

Du blir lett irritert i dag og det har en tendens til å påvirke personene som står deg nærmest. Det er sjeldent Jomfruen lar humøret ha frie tøyler, men akkurat nå er det mange forskjellige påvirkninger i horoskopet ditt som gjør det vanskeligere for deg å kontrollere temperamentet.

Vekten 23 / 9-22 / 10

Du nyter virkelig denne dagen, spesielt hvis du har fri. Hvis det er en mulighet, er du utendørs så mye du kan. Lyset får deg til å slappe av og være i nuet. I dag får du også høre en interessant historien om en kollega. Ta det med en klype salt til du vet hva som er sant og hva som er usant.

Skorpionen 23 / 10-21-11

Du vil overraske en du er glad i med en gave eller en aktivitet. Dessverre har du ikke mange gode ideer. Hvis du ser tilbake på forholdet deres vil du få mange gode ledetråder, alt du trenger er å bruke din kreativitet og fantasi.

Skytten 22 / 11-21 / 12

Du har en evne til å glemme å kontakte visse personer som har kontaktet deg av forskjellige grunner. Det handler egentlig mest om at du ikke vet hvordan du skal svare og så "glemmer" du å svare fullstendig. Dette er en god dag for å endre en dårlig vane. Tving deg selv ut i ubehaget.

Steinbukken 22 / 12-19 / 1

Fredagen blir litt stressende fordi du føler et ansvar for at ting gjøres på riktig måte. Du vet du har tillit og at det er opp til deg å vise at du kan leve opp til den. Ellers en morsom dag full av latter og spontane innfall.

Vannmannen 20 / 1-18 / 2

Du vil bli skuffet over en person som hele tiden lager trøbbel. Hen har en evne til å endre og avlyse avtalte møter. Dette kan være en kollega, en bekjent, venn eller slektning. Uansett forhold kan det være godt å markere at oppførselen deres ikke er akseptabel. I dag er en god dag for å vise hvor du står.

Fiskene 19 / 2-20 / 3

Du gjør ikke mye i dag. Etter en periode med aktivitet og ting som må gjøres er det deilig å ta det med ro og bruke på en hobby du har. Mye av horoskopet ditt foreslår utendørsaktiviteter og et relativt konfliktfritt miljø. Nyt denne langfredagen.

Powered by Labrador CMS