Dagens Horoskop: Fredag 14. januar

Slik blir din fredag.

Publisert Sist oppdatert

Væren 21/3-19/4

Nesten, men ikke helt – det er et konsept du vil bli godt kjent med denne fredagen. Du innser at du nesten har lykkes med en vanskelig oppgave, men at du fortsatt har mye å øve/utvikle deg på.

Tyren 20/4-20/5

I dag tar du det med ro og prøver å hente deg inn. På jobb er tempoet rimelig høyt og hjemme har du mange mindre prosjekter du ønsker å fullføre. Vær forsiktig så du ikke overdriver. Du trenger tid til å hvile og ta det med ro.

Tvillingene 21/5-20/6

Du ser an forskjellige muligheter i dag, men det viktigste er at du fokuserer på én ting av gangen og ikke mister fokus, noe du ofte gjør. I løpet av dagen vil du møte en person som har noen gode råd til deg. Lytt til dem, du kan tjene mye tid på å være fleksibel.

Krepsen 21/6-22/7

Denne dagen handler om å gjøre ting på riktig måte. Hvis du prøver å ikke stresse, men ta én ting av gangen, vil du oppdage at livet blir lettere. Kvelden handler om en viktig samtale og en avgjørelse du må ta.

Løven 23/7-22/8

Du er for sliten til å takle problemer i dag. Det du ønsker er å fokusere på én ting om gangen, slik at det føles som om du har mer kontroll. En venn med mange problemer oppsøker deg for veiledning og råd. Denne personen har alltid stolt på deg.

Jomfruen 23/8-22/9

Dagen handler om å tørre å spørre og om å prøve. Det blir en bra, men intens dag hvor du ikke har tid til halvparten av alt du planla. I ditt tilfelle er det greit å senke ambisjonsnivået litt, i hvert fall foreløpig, når du ikke har så mye energi som du vanligvis har.

Vekten 23/9-22/10

Du blir veldig irritert på en person som har problemer med å fokusere. Denne personen har alt for mange jern i ilden akkurat nå, og det betyr at resultatene av det de leverer, er dårligere enn vanlig. Problemet er at denne personen mener vel, men det blir galt uansett.

Skorpionen 23/10-21-11

Du går en bekjent etter sømmene. Du har lenge hatt mistanke om at vedkommende lyver, men det er du først nå du har fått

bevis på det, og kan stille dem til veggs. Benytt gjerne kvelden til å sosialisere med dine venner. Det blir en bra kveld.

Skytten 22/11-21/12

Du trekker deg tilbake fra en person som har såret deg, men du forblir taus om misnøyen din. Vennen din forstår ingeting, fordi de ikke la merke til at de såret deg. Noen ganger er det bedre å være litt mer rett på sak, fremfor å holde på misnøyen i seg selv.

Steinbukken 22/12-19/1

Dagen handler om deg i dag også. Du går inn i en positiv periode hvor du får masse kjærlighet og oppmerksomhet. I dag overrasker vennene dine deg med noe som gjør deg både glad og rørt på samme tid. Kvelden blir fantastisk, men altfor sen.

Vannmannen 20/1-18/2

Du har vanskeligheter for å akseptere at en venn ikke kan eller vil stille opp for deg. Du syntes du har gjort så mye for denne personen at denne lille tjenesten ikke er for mye å be om. Kvelden blir interessant.

Fiskene 19/2-20/3

Fredagen byr på ulike utfordringer og mye latter når ting ikke går som man hadde tenkt. Heldigvis er du både åpen for endringer og for nye samarbeid. Kvelden handler om nærhet, om kjærlighet og om viktigheten av å kunne by på seg selv.

Powered by Labrador CMS